Πως θα στολίσετε το υπνοδωμάτιο σας με Χριστουγεννιάτικο στυλ διακόσμησης!

Δημιουργείστε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο σας!

Μήπως έφτασε  η ώρα να στολίσετε και το υπνοδωμάτιο σας; Έχετε την διάθεση να δώσετε ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο ύφος σε rustic style; Θα σας δώσω ορισμένες συμβουλές για ν’αποκτήσετε ένα ονειρεμένο δωμάτιο. Το μόνο που θα προσέξετε είναι ότι  το υπνοδωμάτιο χρειάζεται πολύ μικρές λεπτομέρειες για να δώσετε μια εορταστική ατμόσφαιρα.

1. Ο στολισμός πρέπει να είναι σε αρμονικούς χρωματικούς συνδυασμούς, για να ταιριάζει με το ύφος της διακόσμησης που ήδη έχετε.

2.Τοποθετήστε στο κεφαλάρι του κρεβατιού σας,(ίδίως αν έχετε κρεβάτι με κάγκελα),μια όμορφη γιρλάντα με φωτάκια.

3. Απλώστε και στρώστε ένα σετ σεντόνια ή κουβέρτα σε καρό μοτίβα και χρώματα που εσείς θα επιλέξετε και κάντε τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα όνειρα. Πάντα το (“δεξί μας χέρι”), το pinteret μας δίνει  έξυπνες ιδέες και tips για την  διακόσμηση.

 4.Αφού έχετε καθαρίσει όλο το υπνοδωμάτιο, μαζέψετε τ’ αντικείμενα που είναι άσχετα με τα Χριστούγεννα. Φυλάξτε τα κάπου για μετά τις γιορτές. Κρεμάστε ένα μικρό στεφάνι σ’ένα άδειο πλαίσιο και τοποθετήστε το πάνω από το κομοδίνο σας.

5.Κρεμάστε διακριτικά διακοσμητικά, ή φωτάκια  στο παράθυρό σας και δώστε στην κρεβατοκάμαρά λίγη από τη ζεστασιά των ημερών. 

6.Βάλτε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια ή  φωτάκια δίπλα στο κομοδίνο σας ή σε μία γωνία του δωματίου.

7.Διακοσμήστε το κρεβάτι με  χριστουγεννιάτικα σεντόνια και κουβέρτες, μαξιλαράκια και μαξιλαροθήκες ή ο,τι σας αρέσει.

8.Μην ξεχάσετε το πάτωμα. Δίπλα από το ψάθινο καλάθι, μπορείτε να βάλετε ένα ξύλινο χριστουγεννιάτικο ζωάκι ή δωράκια.

 9.Διακοσμήστε τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας, με μια επιγραφή και τοποθετήστε μια γιρλάντα για ένα πιο Χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα. 

10.Λαμπάκια, μικρά δεντράκια και ό,τι άλλο μπορεί να κάνει τον χώρο σας ακόμα πιο cozy, έχει θέση στο υπνοδωμάτιό σας.

Εδώ στο τέλος άφησα την πιο ξεχωριστή εικόνα,για εσάς που έχετε την δυνατότητα ενός σπιτιού σε ορεινή περιοχή. Είναι το μέρος που θα σας εμπνέει να διαβάζετε ένα καλό βιβλίο, ή ν’ακούτε μουσική,βλέποντας τις νιφάδες του χιονιού να στροβιλίζουν πίνοντας ένα ζεστό ρόφημα. όπως και νάχει θα είστε στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα!

Close Menu