Πως να διακοσμήσετε τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα !

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα!

Διακόσμηση στα μπισκότα σας; Γιατί όχι; Είναι μέσα στο πλαίσιο της διακόσμησης, αφού έχει να κάνει με πλάσιμο,χρώματα και φιγούρες δίνοντας το σχήμα που σας αρέσει.  Τι πιο ωραίο από το να φτιάξετε μόνες σας, τα μπισκότα που θα τους δώσετε διαφορετικά σχήματα,
 με κουπ πατ σε διάφορα εορταστικά σχέδια (αστεράκι, δεντράκι, καμπανούλα, ελαφάκι ) και τόσα άλλα. Φυσικά είναι και μια πρόταση για να  κάνετε δωράκια στους φίλους, στα παιδιά σας ,στους συγγενείς σας.
Τοποθετήστε τα σ’ένα βάζο διάφανο δέστε μια όμορφη κορδελίτσα και το δώρο σας είναι έτοιμο. Μπορείτε ακόμα να τα τοποθετήσετε σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο κουτάκι. Εκτός από την παρουσία τους παίζει ρόλο και η συνταγή που θα βρείτε άπειρες στο διαδύκτυο. Μην ξεχνάτε και την ζαχαρόπαστα για να δώσετε χρώμα ,αν θέλετε .
Φέτος τα Χριστύγεννα όσες από εσας ,δεν το έχετε τολμήσει είναι μια ευκαιρία να το κάνετε,παίρνοντας ιδέες από τις σύνθετες εικόνες που σας ετοίμασα. Όλη η διαδικασία είναι μέρος της «εορταστικής» παιχνιδιάρικης δημιουργίας. Χαρείτε το με τα παιδιά σας, διασκεδάστετο ακούγοντα τα κάλαντα και ότι και να γίνει στην κουζίνα μην παραπονεθείτε.

Χριστούγεννα είπαμε ότι είναι.

This Post Has One Comment

  1. Μας δίνεις φοβερές ιδέες Μαρία μου! Είναι όλα τόσο όμορφα που λυπάσαι να τα φας!

Comments are closed.

Close Menu