Στολίζοντας Χριστουγεννιάτικα τον πάγκο της κουζίνας μου!

Στολίστε Χριστουγεννιάτικα τον πάγκο της κουζίνας!

Μήπως ήρθε η ώρα να στολίσετε τον πάγκο της κουζίνα σας; Γιατί μόλις τελείωσα τον δικό μου στολισμό.Φυσικά πρώτα απ’όλα πρέπει να υπάρχει διαθέσιμος χώρος, ώστε να μπορείτε να κινείστε ελεύθερα χωρίς να σας εμποδίζουν τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Με πολύ διάθεση ξεκίνησα την διακόσμηση που θα παραμείνει όλη την εορταστική περίοδο.Σε μια γωνία τοποθέτησα ένα μικρό τενεκάκι που μόλις το έβαψα και το έκενα δοχείο για ένα μικρό παχύφυτο. Δείτε τις εικόνες που σας ετοίμασα και φτιάξτε και εσείς την δικιά σας διακόσμηση στην κουζίνα!

Άλλη μια σύνθεση με μικρά Χρστουγεννιάτικα στολίδια σε μεγάλο ξύλο κοπής για την κουζίνα.

Στο μικρό ξύλινο ραφάκι έχω τοποθετήσει διάφορα στολίδια και Χριστουγεννιάτικα καλούδια.

Το ένα μέρος της κουζίνας μου έτοιμο να υποδεχθεί τις ικανότητες μου στα γλυκά και τα ωραία Χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

 Αν έχετε ανοιχτή κουζίνα που βλέπετε το σαλόνι ή την τραπεζαρία σας, τότε δώστε  στην κουζίνα σας την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που σας αρέσει. Πλούσια ή μίνιμαλ. Μπορείτε να βάλετε κι ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πάρτε λοιπόν ιδέες για να διακοσμήσετε την κουζίνα σας χριστουγεννιάτικα! 

Τοποθετήστε κι έναν διακοσμητικό δίσκο ή πιατέλα με φρούτα (μήλα και ρόδια) και κουκουνάρια και κερί ή μια  κανάτα με μερικά κλαδιά πεύκου και γκι. Επίσης εκτός από το βάζο με τα κλαδιά, να ξέρετε πως τα κεριά δεν χαρίζουν μόνο υπέροχη ατμόσφαιρα, αλλά απορροφούν και τις μυρωδιές της κουζίνας.

This Post Has One Comment

  1. Πολύ ΄ομορφα!! Και του χρόνου!
    Μ’αρέσει πολύ τα παλαιωμένα κομμάτια στον πάγκο. Και ο στολισμός τα απογειώνει
    Καλό μήνα Μαρία μου
    Τα φιλιά μου

Comments are closed.

Close Menu