Το 2ο άρθρο για την συσκευασία δώρων!

Συσκευασία δώρου και δωράκια!

Το  περιτυλίγμα ή το χαρτί είναι απαραίτητο για να τυλίξετε με τον δικό σας τρόπο τα δώρα που θα δώσετε στους αγαπημένους σας. Είναι ένας τρόπος έκφρασης,χωρίς να παίζει ιδιαίτερο ρόλο το περιεχόμενο του. Είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά.Φανταστείτε την χαρά που θα πάρουν όσοι δούν το δώρο τους σε μια πολύ ιδιαίτερη συσκευασία . Είναι το δέυτερο μέρος με θέμα το περιτύλιγμα των δώρων και τι δωράκια μπορείτε να κάνετε στους αγαπημένους σας

Το κόκκινο χρώμα είναι ζωντανό και εκρηκτικό χρώμα,καθώς έχει την ευκολία να συνδυαστεί εύκολα και με άλλα χρώματα όπως το λευκό το πράσινο το ασημί και το χρυσό. Αν τα δώρα σας ανήκουν σ’αυτή την κατηγορία θα είναι πολύ εντυπωσιακά!

Μιροδωράκια,κεριά με Χριστουγεννιάτικα μοτίβα,κούπες λουλούδια λατέρνες μικρές στο κόκκινο έντονο χρώμα, δεντράκια και τόσο άλλα είναι ιδανικές προτάσεις για δώρα.

Τα δικά μου δωράκια για τις τυχερές που κέρδισαν στον διαγωνισμό μας!

Τρία διαφορετικά όμορφα δωράκια που θα δώσουν χαρά σε όσες τα κέρδισαν.Είναι κούπες και φλυτζανάκι του καφέ με Χριστουγεννιάτικα μοτίβα,μπάλες μικρές στο χρυσό και ρόζ χρώμα,από ενα ζευγάρι κάλτσες σε λευκό ,πράσινο και κόκκινο χρώμα. Επίσης mini,δεντράκια, μια θήκη χρυσή στην καθεμία ένα μπαστουνάκι,και τρία διαφορετικά ζωάκια. 

Χρυσό και πράσινο!

Χρυσό και λευκό χρώμα!

Στα χρώματα του μπλέ!

Ρομαντικό ρόζ χρώμα!

Και μην ξεχνάτε ότι στην αναταλλαγή των δώρων αυτό που έχει σημασία είναι  η κίνηση και η καλή διάθεση με την οποία θα προσφέρετε το δώρο!

This Post Has One Comment

  1. Μαρία μου ξετρελάθηκα με όλες τις προτάσεις σου αλλά πιο πολύ με τα δώρα που ετοίμασες! Φαντάζομαι πόσο θα ενθουσιάστηκαν τα τυχερά κορίτσια! Φιλάκια πολλά!

Comments are closed.

Close Menu