Διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού!

Πώς να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού σας!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι και ιδέες για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι στο σαλόνι σας. Το θέμα,όμως είναι πώς θα κάνετε την σωστή διάταξη των διακοσμητικών στοιχείων ,χωρίς να το φορτώσετε και να αφήσετε ελεύθερο χώρο;

 Δείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας διευκολύνουν ,για το πως θα τοποθετήσετε διακοσμητικά στοιχεία στο τραπέζι του σαλονιού σας.

Πώς τοποθετείτε τα διακοσμητικά στο τραπεζάκι του σαλονιού;

Χρησιμοποιείστε δίσκους για να ομαδοποιήσετε αντικείμενα όπως κεριά, κεραμικά και ολοκληρώστε το ντεκόρ με μερικά βιβλία, τοποθετώντας  διάφορα μικρά διακοσμητικά.

Τοποθετήστε ένα βάζο με λουλούδια στο κέντρο του τραπεζιού και δύο μεγάλα ίδια κηροπήγια. 

Ένας δίσκος στρογγυλός, με μικρά αντικείμενα,όπως ρεσώ  κηροπήγια και ένα δοχείο ασημένιο με την όμορφη ορχιδέα. Μπορείτε επίσης να προτιμήσετε αντικείμενα όπως σας έχω στην δεξιά πλευρά της εικόνας.

Για όσες λατρεύετε το λευκό χρώμα στη διακόσμηση του χώρου σας και θέλετε να δημιουργήσετε αντιθέσεις ,τα ιδανικά χρώματα είναι το μαύρο ,το γκρί αλλά και πινελιές λαμπερές στο ασημί.

Ένα ψηλό βάζο από κρύσταλλο μπορεί να σταθεί άψογα πλάι σε έναν δίσκο με τα κρυστάλλινα κηροπήγια . Τα πάντα είναι θέμα σωστών αναλογιών.

Ένα βάζο για λουλούδια,  θα φέρει “φρεσκάδα” και ισορροπία στο τραπέζι

Τοποθετείστε τα δικά σας διακοσμητικά στοιχεία,δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εικόνα!

Τοποθετήστε ένα βάζο μελουλούδια, ή πρασινάδα, και κεριά. Έτσι το τραπέζι σας, θα γίνει πιο κομψό και θα μεταμορφωθεί.

Η συμμετρία είναι πολλές φορές απαραίτητη για τη διακόσμηση μιας επιφάνειας, όπως το τραπέζι του σαλονιού, διότι έτσι έχετε ένα τακτοποιημένο τραπέζι.

Το layering στη διακόσμηση μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Ο πιο βασικός είναι να τοποθετήσετε ένα διακοσμητικό δίσκο τοποθετώντας  μικρότερα και μεγαλύτερα στοιχεία. 

Μπορεί, όμως, να γίνει και χρωματικά, επιλέγοντας ένα χρώμα και τις πολλαπλές αποχρώσεις του για να “ντύσετε” τα αντικείμενά σας. Στην φωτογραφία βλέπετε τις γήινες αποχρώσεις στα διακοσμητικά αντικείμενα πάνω στο τραπέζι του σαλονιού.

Μια τελευταία συμβουλή που θα σας δώσω,είναι ν’αφήνετε πάντα χώρο στο τραπέζι, έτσι ώστε να είναι λειτουργικό και όμορφο επίσης. Είναι ένα κανόνας που ισχύει για ολόκληρο στο σπίτι και το interior design σας!

Close Menu