Ιδέες για να ομορφύνετε την είσοδο του σπιτιού σας!

Είσοδος στο σπίτι!

Σήμερα θα δείτε το 2ο άρθρο με χρήσιμες πληροφορίες και ιδέες για να διαμορφώσετε την δικιά σας είσοδο. Ίσως είναι ένα σημείο, του σπιτιού που λίγοι δίνουν την απαραίτητη επιμέλεια, ως προς την διακόσμηση του. Στα 4 πρώτα mood board,με διπλές εικόνες (μέσα στο πλαίσιο),η διακόσμηση είναι με καθρέπτες και επιπλάκια που δίνουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν σε σπίτια που είναι μικρά. Σκεφτείτε πρακτικά και λειτουργικά ,για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

 Τοποθετήσετε έναν καθρέπτη, επιτοίχιο ενσωματωμένο με το έπιπλο του ή δύο χωριστά κομμάτια.Επίσης ένα ή περισσότερα κάδρα,θα συμπληρώσουν την διακόσμηση.  

Αν έχετε περισσότερο χώρο,τότε μπορείτε να τοποθετήσετε έπιπλα μεγαλύτερα .Έπιπλα που θα σας δώσουν το πλεονέκτημα για περισσότερη αποθήκευση των αντικειμένων σας.

Αν μπορείτε να κατασκευάσετε αυτό το έπιπλο που βλέπετε στην εικόνα,είναι έτοιμες οι διαστάσεις για να το ξεκινήσετε.

Οι μεγάλοι καθρέπτες,θέλουν και μεγάλους τοίχους.Είτε είναι ένας μονός μεγάλος καθρέπτης ,είτε 4 τετράγωνοι ,σίγουρα είναι εντυπωσιακοί αλλά και πολύ πρακτικοί.Στην 1η εικόνα είναι ένα έπιπλο στο ίδιο χρώμα με το πλαίσιο του καθρέπτη και στην 2η είναι ένα μακρόστενο σκαμπώ.

Ο τοίχος από πέτρα,πίσω από αυτή την ιδιαίτερη  κατασκευή,είναι το backround για ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μια ακόμα λύση για μικρούς χώρους είναι να τοποθετήσετε   ένα μικρό καναπεδάκι, για να αποθηκεύετε τις τσάντες σας και άλλα δικά σας αντικείμενα.

Άλλη μια όμορφη ιδέα είναι να δημιουργήσετε μια αυτοσχέδια γκαρνταρόμπα στην είσοδο του σπιτιού ώστε να μπορείτε να κρεμάτε μπουφάν, καπέλα, ομπρέλες.

Λιτή απλή κατασκευή για όσους προτιμάτε την  minimal ,διακόσμηση

Το φυσικό ξύλο προσδίδει προσωπικότητα σε όλο τον χώρο. Όπως βλέπετε μεταμόρφωσε τον χώρο με περίτεχνο στυλ διακόσμησης!

This Post Has One Comment

Comments are closed.

Close Menu