Οι δίσκοι σερβιρίσματος ,ως διακοσμητικά στοιχεία!

Mini bar σε δίσκο!

Οι δίσκοι σερβιρίσματος,είναι ένα θέμα αναξάνλητο. Γιατί πέρα από την χρηστική τους ιδιότητα,αποτελούν και διακοσμητικά αντικείμενα όπου και αν τα βάλετε. Από το σαλόνι, την τραπεζαρία το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο και την κουζίνα. Σήμερα,θα σας δώσω εικόνες, με ιδέες για να φτιάξετε το δικό σας mini bar,μέσα σ’ένα δίσκο. Ετσι μπορούν ν’αξιοποιηθούν περισσότερο,δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο, chic στιλ. Αν έχετε ήδη δίσκους που δεν τους χρησιμοποιείτε, είναι ευκαιρία να τους βγάλετε στο προσκήνιο και να κάνετε την τοποθέτηση τους,στον μπουφέ,σ’ένα τραπεζάκι στο σαλόνι ή σε κάποιο έπιπλο .

 

Πορσελάνινοι, μεταλλικοί,  ξύλινοι, όλοι οι δίσκοι μπορούν να μετατραπούν σε mini bar trays , και να αναδείξετε τα ποτήρια σας, ή κάποια μεμονωμένα μικροαντικείμενα και διακοσμητικά στοιχεία .

Μετατρέψετε το μπουφέ σας σε ένα mini-bar, τοποθετώντας μερικά μπουκάλια ποτών και λίγα ποτήρια σε ένα δίσκο!

Κορυφαία ποότητα, κομψότητα και πολυτέλεια.

Ένας δίσκος πάνω σ’ένα τραπέζι ή μπουφέ ή σε μια κονσόλα, μπορεί να φιλοξενήσει μερικά μπουκάλια ποτών και ένα βάζο με λουλούδια. 

Οι μεταλλικοί δίσκοι ως χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα.

Δείτε εδω στην κονσόλα ,πόσο σε τάξη και οργανωμένα είναι όλα τα διακοσμητικά αντικείμενα. Στην μία άκρη είναι τοποθετημένα τρία βάζα και 2 κρυστάλλινα ανθοδοχεία. Κάτω από τον στρογγυλό καθρέπτη, είναι ένας δίσκος ασημένιος,με διάφορα ποτά και λίγια ποτήρια. 

Επίσης εκτός από τα ποτά ,μπορείτε να τοποθετήσετε μερικά ποτήρια από την συλλογή σας,με μια καράφα για ν’αναδείξετε περισσότερο την ποιότητα αλλά και την κομψότητα τους.

Μήπως έχετε γενέθλια,γιορτή ή κάνετε πάρτυ; Πάνω σε μια επιφάνεια (κονσόλα) ,ένας μεγάλος δίσκος γίνεται το πιο κατάλληλο βοηθητικό αντικείμενο,τοποθετώντας ότι ακριβώς χρειάζεστε για να σερβίρετε τος καλεσμένους σας. 

Τέλος, παίξτε με τα χρώματα στα ποτήρια για να δώσετε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Close Menu