You are currently viewing Πως να διακοσμήσετε το τραπέζι της τραπεζαρίας σας!

Διακοσμητικά στοιχεία στο τραπέζι σας!

Για μια συνολική εικόνα,στο τι χρειάζεται για να διακοσμήσετε το τραπέζι της τραπεζαρίας, θα δείτε εδώ πολλές χρήσιμες ιδέες και λύσεις. Αρχικά εξαρτάται από το σχήμα του τραπεζιού που ήδη έχετε και το ύφος του. Συνήθως σ’ένα τραπέζι που είναι παραλληλόγραμμο,το στήσιμο του είναι εύκολο.Υπάρχουν από πολύ μοντέρνα, ως πολύ κλασικά και από μικρά ως τα τεράστια μοναστηριακά, για να διαλέξετετο στυλ διακοσμητικών στοιχείων. Σένα μοντέρνο τραπέζι ,όπως στην φωτο προτιμείστε βάζα στρογγυλά, με λευκά λουλούδια.Ίσως αν η επιφάνεια του, είναι μεγάλη να συμπληρώσετε μ’ένα  μικρό δίσκο, κεριά που θα φωτίσουν τον χώρο σας.
Tips:Αποφύγετε τις φωτογραφίες σας στο τραπέζι ,δεν είναικομψό και επιπλέον πιάνουν πολύ χώρο.
 
 
 
 
 

Το προσωπικό σας γούστο στην διακόσμηση του τραπεζιού θα παίξει καθοριστικό ρόλο με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου σας. Φυσικά ένα μέρος εξαρτάται και από την  διάθεσή σας, στο πώς θα διαμορφώσετε την διακόσμηση που μπορεί να δώσει άλλη πινελιά.

Τα τετράγωνα και στρογγυλά τραπέζια,χρειάζονται περισσότερο χώρο.Συνήθως τοποθετούνται σε γωνίες τετραγωνισμένων δωματίων. Η διακόσμηση τουτου πρέπει να είναι λιτή,χωρίς πολλά αντικείμενα για να μην το βαρύνετε. Σας προτείνω ότι ένα βάζο, με φρέσκα λουλούδια της εποχής, είναι αρκετό για να στολίσετε το τραπέζι σας.

Φρέσκα λουλούδια και κεριά  είναι υλικά που μπορούν να φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα για να στολίσετε  το τραπέζι σας. 

Για ένα όμορφο και κομψό αποτέλεσμα,επιλέξτε,ιδιαίτερα διακοσμητικά για το τραπέζι, όπως δίσκους με κεριά, δύο τρία βάζα μαζί σε διαφορετικά ύψη στη γωνία, ή ένα μεγάλο μπολ στη μέση. Φυσικά και τα φρέσκα λουλούδια είναι η καλύτερη επιλογή!

This Post Has 2 Comments

  1. Φωτεινή Μαργελου

    Φανταστικές ιδέες. Είναι όλες υπέροχες. Ευχαριστούμε πολύ.. Θα ήθελα να μας δείξετε και διακόσμηση για κουζίνες!!!

Αφήστε μια απάντηση