Τα πιό hot (2020),χρώματα για το υπνοδωμάτιο σας!

Interior color bedroom 2020!

Είναι τα ιδανικά χρώματα για να έχετε στο υπνοδωμάτιο σας. Μέσα από την χρωματική παλέτα του ρόζ, λιλά, καφέ,μπέζ θα βρείτε χρώματα που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ.

Πώς θα το επιλέξετε το χρώμα; Με τι κριτήρια;

Πρώτα δείτε ένα χρωματολόγιο και επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει περισσότερο(τα χρώματα είναι διαφορετικά στο χρωματολόγιο και δείχνουν διαφορετικά στον τοίχο). Τσεκάρετε τον φωτισμό σας και το χρώμα των επίπλων,που μπορεί να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Δείτε τι υφάσματα έχετε και κουρτίνες ώστε να έχετε ένα ωραίο και αρμονικό αποτέλεσμα.

Δείτε στη εικόνα ένα απλό μοντέρνο υπνοδωμάτιο με το απίθανο αυτό χρώμα στον τοίχο πόσο αρμονικά έχουν δέσει,το χαλί το ριχτάρι και τα μαξιλάρια.

 

Μην μείνετε μόνο στα έπιπλα για την επιλογή της χρωματικής παλέτας του υπνοδωματίου σας, αλλά και στα μικρά αντικείμενα που θα συμπληρώσουν τον χώρο.

Αυτά μπορεί να είναι τα επιπρόσθετα μαξιλάρια του κρεβατιού, τα πορτατίφ και οι κουρτίνες.

Παίξτε με την γκάμα των χρωμάτων και συνδυάστε τα υφάσματα και τα έπιπλα.

Φροντίστε να συνδυάζονται αρμονικά τα χρώματα του τοίχου με τα αξεσουάρ του υπνοδωματίου καθώς να υπάρχουν και μερικές αντιθέσεις.

Επιλέξετε   ανοιχτόχρωμα  ακόμα και παστέλ χρώματα που θα αναδείξουν τον χώρο και πολύ περισσότερο θα σας δίνουν την αίσθηση ενός πολύ διαφορετικού χώρου, πιο μεγάλου.

Αυτά τα χρώματα δείτε πόσο όμορφα,συνδυάζονται  με μαλακά παστέλ και  ρόζ χρυσούς τόνους ,δημιουργώντας μια χαλαρή, ανεπιτήδευτα κομψή ατμόσφαιρα.

 Άλλοτε ψυχρό και άλλοτε θερμό, το μπεζ  και το γκρί χρώμα, μπορεί να μην προκαλεί εντύπωση αλλά σίγουρα μεταδίδει σεβασμό και δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας. Αν είστε λάτρης του, το μπεζ είναι μια ιδανική επιλογή για το υπνοδωμάτιο σας.

This Post Has One Comment

  1. Γκρι κουρτινες με εσωτερικες λευκες(λεπτη υφανση-διαφανες) θα ταιριαζαν;;;

Comments are closed.

Close Menu