Άνεση και λειτουργικότητα στη διακόσμηση με minimal στοιχεία 2020!

Διακόσμηση με ανάλαφρη διάθεση και στυλ!

Μέσα από του καταλόγους περιοδικών,επικρατεί το νέο ζεστό στυλ διακόσμησης που θα φέρει νέα πνοή στο σπίτι σας. Για όσους από εσάς σκέφτονται να δημιουργήσουν τον δικό τους χώρο,θα δείτε ότι οι απλές γραμμές και τα γήινα χρώματα είναι πρωταγωνιστές. Στο καθιστικό το πάτωμα είναι από ξύλο και ο καναπές σε απαλές αποχρώσεις του γκρί. Τα διακοσμητικά αντικείμενα,έχουν minimal σχεδιασμό σε γεωμετρικά σχήματα. 

Κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας,μπορείτε να το αλλάξετε ή να προστεθούν μικρές πινελιές, ώστε να έχετε ένα αρμονικό περιβάλλον.Το 2020 οι διακοσμητές , έχουν σκοπό να χαρίσουν αέρα ανανέωσης στους χώρους του σπιτιού.

Ζεστές, γήινες αποχρώσεις,σε έπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ στο σαλόνι. Εδώ, το ξύλο συνδυάζεται με το λευκό και δημιουργεί ένα elegant αποτέλεσμα.

Φωτιστικά από φυσικά υλικά, Μπαμπού και ρατάν είναι δύο υλικά που θα κυριαρχήσουν. Ο φωτισμός γίνεται ένα χαλαρωτικό στοιχείο στο χώρο.

 Διακοσμητικά αξεσουάρ,καλάθια και φωτιστικά από ψάθα.Η ψάθα είναι ένα στοιχείο που ήδη προτιμούν όλο και περισσότεροι στην διακόσμηση του σπιτιού τους.

Μίνιμαλ διακοσμητικά αξεσoυάρ. Ξύλο και ρατάν είναι τα υλικά που πρωταγωνιστούν σε έπιπλα και διακοσμητικά όπως τα καλάθια,φωτιστικά και μεγάλοι καθρέπτες.

 Τα φυτά δεν παύουν να υπάρχουν ακόμα και στο μπάνιο. Η δύναμη των φυτών ανανεώνει την ατμόσφαιρα του μπάνιου και δημιουργεί μια αύρα που ξεκουράζει  το σώμα.

Τα ξύλινα στοιχεία(ράφια) βοηθούν στην τοποθέτηση χρηστικών αντικειμένων του μπάνιου.

Είναι η νέα γραμμή διακόσμησης του 2020,που πολλοί θα υιοθετήσουν στον χώρο τους.

Γήινα χρώματα!

Το λευκό χρώμα στον καναπέ  και ο τοίχος με τα ημίλευκα τούβλα που είναι επενδυμένος και όλη η διακόσμηση,δίνουν αυτό το καθάριο αποτέλεσμα,δημιουργώντας ένα πολύ ιδιαίτερο χώρο.Το ξύλο, το μέταλλο, η πέτρα και όλα αυτά τα στοιχεία που βρίσκονται στη φύση και προσφέρουν ηρεμία και αρμονία. Είναι μια μορφή μινιμαλισμού που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε κάθε στυλ.

Τα πολύχρωμα μαξιλαράκια και τα αρωματικά κεριά είναι, επίσης, στοιχεία που δεν πρέπει να λείπουν. Ο μινιμαλισμός ,στην διακόσμηση βοηθά για ένα πιο χαλαρωτικό και ξεκούραστο χώρο.

Βοηθητικά τραπεζάκια στην γωνία εξυπηρετούν τις ανάγκες σας. Η απλότητα και η άνεση κυριαρχούν, και έχουν πρωταρχικό ρόλο στην επιλογή των επίπλων και αντικειμένων.

Τα ουδέτερα χρώματα,βοηθούν σε μια   ατμόσφαιρα ηρεμίας. Ο χώρος γίνεται πιο μοντέρνος και φαίνεται μεγαλύτερος όταν αφαιρέσετε τα έντονα χρώματα.. Οι γήινες αποχρώσεις, το λευκό και το γκρι δημιουργούν ένα ιδανικό  περιβάλλον σε άτομα που κινούνται σε αυτούς τους χρωματισμούς.

Τα φυσικά υλικά,(ξύλο,ψάθα) τα παστέλ χρώματα καθώς και τα λιγότερα έπιπλα,δίνουν την καλύτερη άνεση και λειτουργικότητα στον χώρο σας. 

Τέλος,είτε θέλετε να δημιουργήσετε τον χώρο σας και είστε στο ξεκίνημα,ή θέλετε ν’αλλάξετε,ή να προσθέσετε κάτι οτιδήποτε,οι ιδέες αυτές θα σας δώσουν έμπνευση και λύσεις!

Close Menu