Αέρινα υπνοδωμάτια στο ρυθμό της άνοιξης και του καλοκαιριού!

Αέρινα υπνοδωμάτια στο baby bleu color!

Αν θέλετε να διαμορφώσετε ένα ήρεμο και ήσυχο εσωτερικό, τότε θα πρέπει να επιλέξετε στο μπλε χρώμα του αέρα.

Το υπνοδωμάτιο είναι ο προσωπικός σας χώρος και έχει σημασία να είναι  άνετο και φωτεινό. Μπορεί να είναι  ουδέτερο παστέλ ή πιο σκούρα χρώματα. Σηήμερα θα σας παρουσιάσω το απαλό baby bleu color,που είναι ίσως από τα πιο ιδανικά χρώματα,προσδίδοντας στη διακόσμηση ένα αρμονικό και πλήρες εσωτερικό αποτέλεσμα.

 Ακόμα και στα έπιπλα ,ιδιαίτερα σε μια συρταριέρα, σ’αυτό το υπέροχο χρώμα αν το συνδυάσετε με το χρώμα του τοίχου, τα κατάλληλα αξεσουάρ και υφάσματα  θα «δείξει» καλύτερα στο σύνολο της διακόσμησης.

Προσαρμόστε τα χρώματα στον χώρο σας . Το κεφαλάρι του κρεβατιού είναι στο σιέλ χρώμα και το κομοδίνο στο λευκό μαζί με την λάμπα που έχει καπέλο σε λαχούρι σχέδιο στα χρώματα του μπλέ σιέλ.Συμπληρώνει το μικρό βάζο με τα λευκά λουλούδια  και τα μαξιλαράκια στο κρεβάτι με το λαχούρι και σε λευκό χρώμα.

 Τοποθετείστε στην επιφάνεια της συρταριέρας κορνίζες και βάζο στο ασημί-ανθρακί χρώμα σε συνδυασμό με τα πόμολα. Βάλτε σκεπάσματα και διακοσμητικά με λουλούδια για μια ρομαντική, διάθεση στον χώρο σας.

Σ’ένα φωτεινό δωμάτιο μ’ ένα συγκεκριμένο χρώμα στο κρεβάτι σας,δώστε  μικρές πινελιές σε όλο το διάκοσμο τοποθετώντας δίπλα στο κομοδίνο σας, μια λάμπα στο απαλό σιέλ χρώμα ή ακόμα δημιουργείστε μια γωνιά με αντικείμενα που να κυριαρχεί αυτό το χρώμα.

 Υπάρχουν πολλοί όμορφοι μπλε αποχρώσεις. Ουδέτερα γκρίζα-μπλε, απαλά ουράνια, εντυπωσιακά χρώματα γαλάζιου ή αραβοσίτου θα είναι κατάλληλα για διακόσμηση των τοίχων στο υπνοδωμάτιο αλλά και στα έπιπλα,όπως το κρεβάτι,συρταριέρα,πολυθρόνα,κομοδίνο,σκεπάσματα και διακοσμητικά αντικείμενα.

 Στο φόντο των ουδέτερων τοίχων θα δείτε αρμονικά έπιπλα.Ιδιαίτερα εντυπωσιακά σε τέτοια περιβάλλοντα φαίνονται κρεβάτια, κομοδίνα και ντουλάπες  σε λευκό ξύλο και τα υφάσματα στο baby bleu color, ελαφρού και πιο  σκούρου χρώματος.

Πολυθρόνα μέσα στο υπνοδωμάτιο,στο σιέλ αέρινο χρώμα του ουρανού μ’επένδυση βελούδινη και φλοράλ μαξιλαράκι.

Όλη η διακόσμηση του υπνοδωματίου μπορεί να κρύβεται σε μια ταπετσαρία. Ένα  φλοράλ σχέδιο θα δώσει στυλ και τα υπόλοιπα έπιπλα μπορούν να κινηθούν σε απλούς τόνους, κάνοντας την επιλογή όλων των υπολοίπων εύκολη υπόθεση.

Μην ξεχνάτε ότι τα έπιπλα αυτού του χρώματος φαίνονται καλύτερα σε συνδυασμό με τους ελαφρούς τοίχους και το πάτωμα, για ένα καλύτερο και πιο αρμονικό αποτέλεσμα. 

Το μπλε-σιέλ χρώμα είναι ένα από τα πιο πανέμορφα και πολυτελή στην παλέτα χρωμάτων.

Σ’ ένα τέτοιο δωμάτιο, μπορείτε να χαλαρώσετε,επειδή ένας τέτοιος τόνος έχει ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά  είναι τα κλινοσκεπάσματα τα μαξιλαράκια και τα κάδρα πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού. Όλο και περισσότεροι αναζητούν να έχουν στο υπνοδωμάτιο τους αυτό το ειρηνικό και χαλαρωτικό χρώμα!

Close Menu