Δώστε χρώμα στο υπνοδωμάτιο σας,μέσα από την παλέτα του μώβ!

Η παλέτα των μωβ αποχρώσεων.

Δώστε το χρώμα στους τοίχους του υπνοδωματίου σας,μέσα από την παλέτα των μώβ αποχρώσεων.Αντιγράψτε την πολυτέλεια μιας σουίτας ενός ξενοδοχείου,με μια παλέτα μώβ χρωμάτων. Αυτό το υπέροχο και απαράμιλλο, χρώμα, με το σωστό συνδυασμό και με συμπληρωματικά χρώματα μπορεί να γίνει απίστευτα οικείο.

Ένα tip,για να δώσετε περισσότερη έμφαση στο χρώμα των τοίχων,είναι να επιλέξετε χρώματα από το ζεστό άκρο του χρωματικού φάσματος. Οι ζεστές αποχρώσεις κάνουν τον χώρο να δείχνει μικρότερος και αυτό δημιουργεί μια φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα…

Στην παλέτα χρωμάτων, κάθε σκιά έχει τη δική της έννοια. Το μώβ χρώμα αποτελείται από ένα ντουέτο από κόκκινους και μπλε τόνους, οπότε ανάλογα με τη συγκέντρωσή τους μπορεί να διαφέρουν.

Το χρώμα μπορεί να είναι σκούρο, με μπλε απόχρωση, αραιωμένο, ροζ τριαντάφυλλο. Χρησιμοποιώντας αυτή την μίξη χρωμάτων θα δώσετε  έμφαση στην κύρια ιδέα του στυλ του δωματίου. Αυτός ο τόνος συνδέεται με την κομψότητα και την αριστοκρατία.

 Η  δυναμική του μώβ,είναι ότι αυτή η σκιά περιέχει τη φωτεινότητα μιας ροζ, σιωπηλής δροσιάς . Για το δωμάτιο θεωρείται ένα ήσυχο και ιδανικό χρώμα.

Το μώβ,περιέχει ροζ απόχρωση, απαλή και ευχάριστη. Δείτε τους συνδυασμούς χρωμάτων που μπορείτε να κάνετε,επιλέγοντας σαν βάση το μώβ χρώμα..

Μονόχρωμος σχεδιασμός.

 Για ένα μονόχρωμο υπνοδωμάτιο στους τοίχους,μπορείτε να επιλέξετε για την οροφή ένα γαλακτώδες χρώμα για καλύτερο και πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

Ταιριάξτε το απαλό μώβ-δαμασκηνί και το μωβ του μούρου με πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και κρατήστε τα έπιπλα σε ουδέτερο χρώμα για να αποφύγετε την υπερβολή στη διακόσμησή σας.

Μώβ-Γκρί!

Το χρώμα ενός υπνοδωματίου είναι πολύπλευρο. Περιέχει πολλές αποχρώσεις (λεβάντα, φούξια, μελιτζάνα, λιλά, βιολέτα,γκρί). Αυτό καθορίζει το στυλ και τη διάθεση του υπνοδωματίου,δίνοντας ο η ιδιοκτήτης το στίγμα του στην διακόσμηση! 

Close Menu