Κλασσική διακόσμηση ταπετσαρίας damask!

Classic decoration!

Οι ταπετσαρίες τοίχου με το μοναδικό κλασσικό μοτίβο damask, είναι εντυπωσιακές και ξεχωρίζουν στην τοποθέτηση τους. Όταν τοποθετήστε την συγκεκριμένη ταπετσαρία,εφ’όσον ταιριάζει στο στυλ διακόσμησης που έχετε στον χώρο σας, αμέσως   ο χώρος αποκτά χαρακτήρα. Είναι τάση οι ταπετσαρίες και έχουν κάνει μια δυναμική επανεμφάνιση στην εσωτερική διακόσμηση. Οι ταπετσαρίες φιγουράρουν τώρα στα μεγαλύτερα περιοδικά διακόσμησης,γιατί όχι και στον δικό σας χώρο; 

Τοποθετώντας ταπετσαρία σε έναν από τους 4 τοίχους του δωματίου, δίνετε βάθος στον χώρο και αλλάζετε την διακόσμηση με μία και μόνο προσθήκη.

Όμορφα υφάσματα για να ντύσετε τις πολυθρόνες ή τις καρέκλες σας με το μοτίβο της damask. Έτσι δίνετε χαρακτήρα και μοναδικότητα σε αντικείμενα,έπιπλα,μαξιλαράκια κορνίζες κτλπ. 

Αν έχετε έπιπλα σε κλασσική γραμμή η προσθήκη με μοτίβα damask, θ’απογειώσει την διακόσμηση σας.

Αν έχετε ουδέτερα χρώματα στο υπνοδωμάτιο σας,τότε δώστε την “ζωντάνια”τοποθετώντας ταπετσαρία. Μπορείτε να ντύσετε μόνο ένα μέρος του δωματίου σας,για να τονιστεί και να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον ή για να αναδειχτεί κάποιο συγκεκριμένο σημείο όπως ένα καλαίσθητο κρεβάτι.

Για όσους αγαπούν τα ανοιχτά χρώματα ταπετσαρίας αυτό το μοτίβο και χρώμα είναι ιδανικό.

 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ανατρεπτικές διακοσμητικές προτάσεις. Τοποθετήστε κομμάτια ταπετσαρίας σε κορνίζες και θα αποκτήσετε ένα καλόγουστο αυτοσχέδιο έργο τέχνης, καλύψτε ένα αμπαζούρ με ταπετσαρία και αυτό αμέσως θα αποκτήσει προσωπικότητα.

 Σκεφτείτε δημιουργικά…η αναβίωση της ταπετσαρίας είναι γεγονός και με λίγη φαντασία μπορεί να αποτελέσει ένα πρωτότυπο υλικό για την διακόσμηση του χώρου σας!

This Post Has One Comment

Comments are closed.

Close Menu