Μοναδικές ιδέες για να μεταμορφώσετε το μικρό σας μπαλκόνι και βεράντα!

Διακόσμηση σε μικρά μπαλκόνια!

Ίσως σιγά-σιγά ήρθε η ώρα για  την μεταμόρφωση στο χώρο σας. Είτε έχετε μπαλκόνι ή βεράντα,μόλις αρχίσει να ζεσταίνει ο καιρός ,θα θέλετε ν’απολαμβάνετε το πρωινό σας ή τον απογευματινό καφέ σας με παρέα ή μόνοι σας.Αν ο χώρος σας,είναι μικρός,ένας τρόπος για να φαίνεται μεγαλύτερος είναι να χρησιμοποιήσετε φωτεινά χρώματα και απλά μοτίβα, όπως ρίγες, ή μονόχρωμες αντιθέσεις.

Για ένα πιο ομαλό αποτέλεσμα, μείνετε σε κοντινές αποχρώσεις. Για πιο “ήσυχο” και “αυστηρό” στυλ, συνδυάστε άσπρο, μαύρο και γκρι και ανοιχτό πράσινο χρώμα.

Μερικές γλάστρες και μόλις δημιουργήσατε μια μικρή όαση χαλάρωσης. Η διακόσμηση μπαλκονιού στα καλύτερα της.

Συμπληρώστε την διακόσμηση επιλέγοντας τα κατάλληλα αντικείμενα.Ξύλινοι δίσκοι,με τα απλά αλλά ιδιαίτερα σετ τσαγιού ή καφέ δημιουργούν ένα μοντέρνο και αρμονικό αποτέλεσμα διακόσμησης στον χώρο σας. 

Οι μικροί χώροι θέλουν χρώμα και ζωντάνια για να αναδειχθούν. Μερικά φυτά και αξεσουάρ θα δημιουργήσουν την δικιά σας μικρή όαση στο μπαλκόνι σας.
Ένας πρακτικός τρόπος είναι να επιλέξετε πτυσσόμενα έπιπλα κήπου που αποθηκεύονται εύκολα και αφήνουν ελεύθερο τον χώρο όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Επιλέξτε το υλικό ύφανσης και χρώμα που ταιριάζει στη διάθεση σας, συνδυάστε μικρά καναπεδάκια ειδικά κατασκευασμένα για μικρούς χώρους.Τα κρεμαστά φωτάκια ή κεριά και φαναράκια  δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.Για εσάς που θέλετε περισσότερη  άνεση, βρείτε παλέτες από μεγάλα πολυκαταστήματα, ντύστε ένα αφρολέξ με ύφασμα της επιλογής σας και διακοσμήστε με μαξιλαράκια  τον δικό σας αυτοσχέδιο καναπέ.

Ολοκληρώστε την διακόσμηση του μικρού μπαλκονιού ή της μικρής βεράντας με στιλάτα και πρακτικά κομμάτια. Μια καρέκλα και ένα τραπεζάκι σε έντονο χρώμα δίνει ένταση.

 Ένα κιλίμι αποτελεί την ιδανική προσθήκη για να ολοκληρώσει το αποτέλεσμα, μαζί με μερικές μαξιλάρες που θα κάνουν το μπαλκόνι σας ,ιδανικό μέρος για να το απολαμβάνετε.

Τα  μπαμπού έπιπλα είναι εκπληκτικά για την  διακόσμηση κήπου και βεράντας.Προσδίδουν μια παραδοσιακή αίσθηση για άνοιξη και καλοκαίρι.

Καθώς το μπαμπού έχει επιστρέψει δυναμικά στη διακόσμηση μπαλκονιού και βεράντας αξιοποιήστε την,με μια κουνιστή κούνια. 

Φτιάξτε μια σύνθεση από γλαστράκια, είτε με άνθη ή με πράσινα φυτά τοποθετημένα σε ένα ξύλινο πλαίσιο τοποθετημένο στον τοίχο ή κρεμαστές γλάστρες για να δημιουργήσετε πολύχρωμα, ζωντανά μοτίβα.

Τα έπιπλα και οι μαξιλάρες είναι απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη σύνθεση στην βεράντα σας, δημιουργώντας  ένα cosy περιβάλλον.

Οι εικόνες δίνουν πάντα το καλύτερο κίνητρο, γι’ αυτό δείτε και πάρτε ιδέες για ν’αξιοποιήσετε το δικό σας μπαλκόνι ή βεράντα! 

This Post Has 4 Comments

  1. Πωπωπω πως ενα μικρό μπαλκόνι μπορεί να γινει πανέμορφο!

  2. Απίθανες ιδέες!!Ευχαριστούμε Μαρία μου υπέροχες εικόνες και τις κρατώ γιατί έχω μικρό μπαλκόνι
    Καλή σου μέρα

  3. Πώς μπορούμε να βρούμε τα προιοντα απο τις διαφορές προτασεις?!!

    1. Υπάρχουν πάρα πολλά ελληνικά online shops με διακοσμητικά στοιχεία,αρκεί να περιγράψετε με ακρίβεια αυτό που θέλετε.

Comments are closed.

Close Menu