Παιδικά δωμάτια για αγόρια και κορίτσια και λύσεις για τον αποθηκευτικό χώρο!

Ιδέες δωματίων για παιδιά!

Αυτές οι ιδέες παιδικών δωματίων θα δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό, άνετο και όμορφο μέρος για τα παιδιά σας. Θα βρείτε ιδέες δωματίων  για αγόρια και κορίτσια. Αν βρίσκεστε σε φάση ανανέωσης ή θέλετε να συμπληρώσετε κάποιο αποθηκευτικό έπιπλο για το δωμάτιο του παιδιού σας,τότε εδω θα βρείτε λύσεις.

Μικροέπιπλα,απαλές αποχρώσεις παστέλ και μαλακά υφάσματα,συνθέτουν την πιο όμορφη παιδική διακόσμηση.

Ένα πολύ έξυπνο και βολικό έπιπλο,που θα σας λύσει το πρόβλημα χώρου είναι ο αποθηκευτικός πάγκος.

Μπορείτε να βρείτε στην αγορά ή να παραγγειλετε στους ειδικούς, όμορφα αλλά και λειτουργικά έπιπλα με ράφια, τραπεζάκια με συρτάρια αποθήκευσης, σκαμπό με ανοίγματα κλπ  ώστε μέχρι να θελήσουν να παίξουν να είναι τακτοποιημενα.

Έξυπνα γραφεία που ενσωματώνετε το κάθισμα για εξοικονόμηση χώρου. Βολικά έπιπλα για ν’αποθηκεύετε τις πολλές δημιουργίες χειροτεχνίας και ζωγραφικής.

Χρησιμοποιήστε το μεγάλο έπιπλο στο χώρο του και τοποθετείστε ότι ακριβώς δεν θέλετε να φαίνεται. Έτσι θα υπάρχει μια πιο ελκυστική  οργάνωση στο δωμάτιο.

Χαρούμενο παιδικό δωμάτιο με κίτρινο χρώμα στους τοίχους, προσδίδει φως στο χώρο του.

Αποθηκευτικά έπιπλα που δίνουν λύσεις στο χώρο του παιδικού δωματίου. Βλέπετε τα τόξα.

Παιχνίδια, προσωπικά τους αντικείμενα, βιβλία, τετράδια, μολύβια μπορούν να δημιουργήσουν ακαταστασία. Ο μόνος τρόπος για τάξη, είναι να δημιουργήσετε έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους.

Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο,με πίνακες και καδράκια,δίνοντας ακόμα μια διακοσμητική πινελιά.

Close Menu