Πώς θα εντάξετε το γκρί χρώμα στην διακόσμηση του σπιτιού σας!

Το γκρί χρώμα στην διακόσμηση!

 Μέσα από την μεγάλη χρωματική παλέτα του Γκρί χρώματος, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακές αντιθέσεις,συνδυάζοντας το γκρι σε όλες του τις αποχρώσεις, με το ξύλο και με μια πινελιά λευκού.  Δημιουργείστε συνδυασμούς που σας αρέσουν και στα λευκά είδη,διαμορφώνοντας τον δικό σας χώρο.

Για το υπνοπδωμάτιο ένα κρεβάτι στο γκρί χρώμα,καλής κατασκευής και ποιότητας με πινελιές στο λευκό χρώμα, δημιουργείτε ανάλαφρο και φωτεινό συνάμα στυλ διακόσμησης.

Τα γκρι αξεσουάρ (πορτατίφ)  δημιουργούν, μια αίσθηση σταθεροποίησης όταν τοποθετούνται δίπλα σε χρυσό,μαύρο και λευκό χρώμα. 

Εξισορροπείστε το ύφος, προσθέτοντας ξύλινα έπιπλα μέσα στο δωμάτιο, όπως την επένδυση στους τοίχους και το κρεβάτι με τα κομοδίνα.

Για τις τραπεζαρίες οι ανοιχτές αποχρώσεις του γκρι στους τοίχους, ταιριάζουν σχεδόν με κάθε στυλ διακόσμησης.

Το γκρι χρώμα είναι το πιο κομψό ουδέτερο χρώμα που θα μπορούσατε να επιλέξετε για τα έπιπλά σας.

Δίνει βάθος στα λεπτά χρώματα και προβάλει τις πιο τολμηρές αποχρώσεις.

Στο καθιστικό, στο χώρο χαλάρωσης, πρέπει να έχει όσο πιο πολύ ελαφρούς τόνους. Ο τριθέσιος καναπές 

Το μεγάλο εντυπωσιακό χαλί,η  μοντέρνα πολυθρόνα και   βιτρίνα προσθέτουν μια αίσθηση φρεσκάδας,στο καθιστικό.

Το γκρι χρώμα στους τοίχους, θα δώσουν ένα  έντονο contrast χρωμάτων, με τα έπιπλα και θα έχετε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε σχέση με έναν συνηθισμένο λευκό τοίχο. Ο συνδυασμός 2 διαφορετικών τόνων γκρι στο ίδιο δωμάτιο (τζάκι)πιο σκούρο κάτω και πιο ανοιχτό στο πάνω μέρος – δίνουν περισσότερο βάθος και κομψότητα στο καθιστικό σας. 

Οι σκούρες αποχρώσεις του γκρι πάνω στους τοίχους είναι ιδανικές για σπίτια με κλασσικό ή ρουστίκ στυλ διακόσμησης, όπως το μπανιο που βλέπετε στην εικόνα.

Το γκρι και το λευκό χρώμα μπορούν να δώσουν σε μια ανακαίνιση ότι στυλ επιθυμείτε. Τα χρώματα αυτά ταιριάζουν τόσο σε μια μοντέρνα, σύγχρονη, high-tech κουζίνα όσο και σε μια παραδοσιακή δημιουργώντας κάθε φορά την ανάλογη ατμόσφαιρα. 

Close Menu