Το αξιολαύτρευτο στυλ διακόσμησης Shabby chic στο σπίτι σας!

Shabby chic!

Τo Shabby Chic,είναι το στυλ διακόσμησης, για όσους αγαπούν τον ρομαντισμό,την νοσταλγία σε παλιά ξύλινα ή μεταλλικά και φθαρμέρνα έπιπλα,ή αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Η διακόσμηση αυτή έχει αφετηρία την Μεγάλη Βρετανία. Σήμερα θα σας παρουσιάσω εικόνες, που σίγουρα θα βρείτε ενδιαφέρουσες.

Για να δώσετε ένα παιχνιδιάρικο και χαριτωμένο αποτέλεσμα,πρέπει να συνδυάζονται τα “βασικά” έπιπλα με αντικείμενα της ίδιας τεχνοτροπίας.

Τοποθετείστε vintage έπιπλα στην τραπεζαρία με ρομαντικό ύφος και αντικείμενα που θα ταιριάξετε εύκολα.

Για να γίνει shabby chic ένας καναπές, ή οποιοδήποτε ξύλινο τραπέζι μπορείτε να το βάψετε με την τεχνική της παλαίωσης. Ακόμα το ίδιο μπορείτε να κάνετε στις καρέκλες,ξύλινους δίσκους,μπουφέ,καθρέπτες κάδρα και τόσα άλλα.

Η τάση shabby chic στη διακόσμηση συνίσταται στο να γεμίζει κάποιος το σπίτι του με χαριτωμένα και νοσταλγικά κομμάτια, είτε είναι πραγματικά αντίκες, είτε έχουν πατιναριναστεί για να δείχνουν κάπως ξεθωριασμένα,όπως βλέπετε στην εικόνα εδω την κονσόλα.

Ενα μπουκέτο τριαντάφυλλα σε ροζ χρώμα μπορεί να είναι shabby chic.

Για να δώσετε φινέτσα στην τραπεζαρία σας, προτιμείστε ανοιχτόχρωμα έπιπλα για ένα πιο απλό και ανεπιτίδευτο αποτέλεσμα στην διακόσμηση.

Βρετανικό αξιολάτρευτο σικ,για τις κουζίνες!

Το λευκό χρώμα για την κουζίνα και τα έπιπλα της,δίνει τον ρομαντισμό σε συνδυασμό με όλα τα διακοσμητικά αντικείμενα.

Για να μετατρέψετε την κουζίνα σας,σε shabby chic style, προσθέστε ρομαντικά υφάσματα στο τραπέζι,στα μαξιλαράκια και στις κουρτίνες παστέλ χρώματα.

Κρεμάστε κουρτίνες στα παράθυρα της κουζίνας, με μοτίβα ρομαντικού τύπου.Αν θέλετε συνεχίστε την διακόσμηση με φλιτζάνες, βάζα, πιάτα και υφάσματα. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει..

Δημιουργείστε μια γωνία ράφι και τοποθετείστε όλα τα χρηστικά σας αντικείμενα.

Η κουρτίνα της κουζίνας είναι  ολόλευκη και βοηθάει για να δώσετε ένα πιο ρομαντικό στοιχείο περισσότερο.

Shabby chic, στοιχεία για την κουζίνα σας.

Τι πιο ρομαντικό από ένα υπνοδωμάτιο με στοιχεία shabby chic. Είναι η διακόσμηση παντός καιρού και… εποχής. Όλα όσα θα χρειαστείτε και όλα εκείνα που μπορείτε να κάνετε βρίσκονται στις είκόνες που βλέπετε.Μελετήστε και φανταστείτε πως θα διαμορφώσετε τον δικό σας χώρο.

Η λάμπα και τα μικρά γυάλινα ανθοδοχεία δίνουν το στυλ, shabby chic.

Aπολαύστε τον καφέ σας, με ρομαντικό ύφος.

Μπορεί τα έπιπλα να μην είναι φθαρμένα αλλά είναι το στυλ που μπορείτε να υιοθετήσετε για ένα παιδικό δωμάτιο. Η τεχνική του Ντεκουπάζ, είναι ευδιάκριτη και αποτελεί ένα στοιχείο που δίνει αυτό το ιδιαίτερο και αγαπημένο στυλ διακόσμησης.

Γραφείο και σκαμπό.

Ακόμα και στο μπάνιο είναι τέλεια ιδέα, με το λευκό ξύλινο έπιπλο για να πετύχετε το στυλ που θέλετε.

This Post Has One Comment

  1. Το λατρεύω αυτό το στυλ επίπλωσης. Υπέροχες εικόνες!! Και τα χρώματα αγαπώ πολύ
    Να σαι καλά Μαρία μου
    Καλό τριήμερο να περάσεις

Comments are closed.

Close Menu