2ο μέρος το υπνοδωμάτιο μου!

My bedroom!

Για χώρους του σπιτιού,όπως είναι το υπνοδωμάτιο (αν είναι μικρό),νομίζω  πως πρέπει να βάλετε ελάχιστα έπιπλα και σε ανοιχτούς τόνους.Υιοθετείστε το προσωπικό σας στυλ,χωρίς να ξεφύγετε από αυτό.Χρησιμοποιείστε ιδέες διακόσμησης, έτσι ώστε να προσαρμόσετε τον προσωπικό σας χώρο σύμφωνα με το δικό σας γούστο.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δώσετε ένα διαφορετικό στυλ διακόσμησης στο υπνοδωμάτιο,προσθέτοντας διακοσμητικά στοιχεία. Στο δικό μου δωμάτιο ,την διαφορά την κάνει ένας νέος μοντέρνος δίσκος ,όπου τοποθέτησα κεράκια για μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα και μπιζού.

Εδώ είναι η συρταριέρα, όπου πρίν κάποια χρόνια, άλλαξα το χρώμα της σε υπόλευκο. Το νέο αντικείμενο είναι ο πολυγωνικός καθρέπτης ,που τον κρέμασα στον τοίχο σαν διακοσμητικό στοιχείο,δίπλα στις κορνίζες με θέματα της επιλογής μου.

Ένα μικρό δοχείο το μετέτρεψα σε γλαστράκι με εκτυπωμένο χαρτί.

Δείτε τον δικό μου χώρο σε απαλούς χρωματικούς τόνους ,μεταμορφώνοντας το σε ζεστό και ρομαντικό υπνοδωμάτιο.

Έχω τοποθετήσει μερικά αντικείμενα και διακοσμητικά σε πιο έντονα χρώματα για να φαίνεται πιο ζωντανός ο χώρος μου.

Στο δωμάτιο έχει τοποθετηθεί ένας vintage φωτισμός, ενώ στην γωνιά του δωματίου έχει τοποθετηθείη πολυθρόνα και ένα μικρό τραπεζάκι.

Δημιούργησα το υπνοδωμάτιο μου,ώστε να έχει την ενέργεια και την ζεστασιά που επιθυμούσα. Χρησιμοποίησα χρώματα που με χαλαρώνουν και προσωπικά διακοσμητικά αντικείμενα που ταιριάζουν στη δικιά μου φιλοσοφία! 

This Post Has One Comment

  1. Τέλειο!

Comments are closed.

Close Menu