Έξυπνες και λειτουργικές ιδέες,αποθήκευσης στο μπάνιο σας.

Ξύλινες σκάλες στη διακόσμηση του μπάνιου!

Το μπάνιο είναι ο χώρος που μας προσφέρει την προσωπική υγιεινή και φροντίδα για τον καθένα μας ξεχωριστά. Άρα η άνεση και ένα λειτουργικό περιβάλλον είναι απαραίτητο. Πώς όμως θα το καταφέρουμε; Ιδιαίτερα αν ο χώρος του μπάνιου είναι μικρός; Γιατί όσο μικρότερος είναι ο χώρος τόσο μεγαλύτερο είναι το θέμα αποθήκευσης. Ιδέες και λύσεις θα δείτε στις παρακάτω εικόνες.

Αν θέλετε να έχετε ένα όμορφο και τακτοποιημένο μπάνιο,τοποθετήστε αποθηκευτικά έπιπλα,προσφέροντας την άνεση χώρου που χρειάζεστε.Η σκάλα είναι ένα τρόπος για να έχετε τακτοποιημένες τις πετσέτες μπάνιου,αφρόλουτα,και είδη υγιεινής. 

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί   ιδανικοί τρόποι για την εξοικονόμηση χώρου στομπάνιο, ενώ παράλληλα θα είναι όλα σε μια τάξη.Η λευκή διακοσμητική , σκάλα είναι χρηστική στην αποθήκευση αλλά και λειτουργικότητα μέσα στο μπάνιο. 

 

Είναι μια οικονομική λύση, καθώς όλοι έχουμε μια παλιά σκάλα στο σπίτι, οπότε, το μόνο που μένει είναι να την βάψουμε και να την βάλουμε στο μπάνιο.

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο στο μπάνιο και να το κάνετε περισσότερο λειτουργικό, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τα μικρότερα σημεία προσθέτοντας ράφια για τη φύλαξη αντικειμένων που χρησιμοποιείτε συχνά.

Με την προσθήκη διακοσμητικών στοιχείων και μικρά παχύφυτα μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας να φαίνεται πιο άνετο και όμορφο.

 

 

Ξύλινα ράφια και ραφιέρες!

Ραφιέρες Μπάνιου.

Προσθέστε ραφιέρες μπάνιου για επιπλέον αποθήκευση.

Οι ξύλινες ραφιέρες δαπέδου είναι μια οικονομική λύση.

Τοποθετήστε την δίπλα από τον νιπτήρα,έχοντας την δυνατότητα της αποθήκευσης δικών σας προιόντων και αντικειμένων. Δίπλα βλέπετε άλλη μια λύση ιδανική για να χρησιμοποιηθεί στο μπάνιο σας. 

Οι ξύλινες κατασκευές σε ράφια και ραφιέρες,είναι εμφανίσημες και λειτουργικές ,ώστε να τοποθετήσετε τα καλλυντικά σας, με μεθοδευμένο τρόπο.

Τροχήλατα τρόλεϊ μπορούν ν’ αντικαταστήσουν τα ντουλάπια στο μπάνιο αν δεν έχετε. 

Μια ξύλινη κατασκευή πάνω από την τουαλέτα αποτελεί εξαιρετικό σημείο για να διατηρείτε τα προϊόντα καθαρισμού, τις πετσέτες και πολλά άλλα αντικείμενα.

Γωνίες ράφια!

Τα έπιπλα που εφαρμόζουν στις γωνίες ή στους τοίχους αποτελούν ιδανικό τρόπο για να εκμεταλλευτείτε αυτά τα στενά σημεία και τις γωνίες του μπάνιου. Μπορείτε να φυλάξετε πετσέτες, χαρτί υγείας και διάφορα άλλα προϊόντα.

Μια έξυπνη λύση είναι να τυλίγετε τις πετσέτες και να τις τοποθετείτε στο ράφι για εξοικονόμηση χώρου.

Μεταλλικά ράφια και ραφιέρες!

Ο χώρος κάτω από το νιπτήρα του μπάνιου είναι ιδανικός για να προσθέσετε ντουλάπια για να έχετε αποθηκευτικό χώρο και δίπλα μια μεταλλική ραφιέρα για να βάζετε τα δικά σας προσωπικά είδη υγιεινής. 

Στο πρώτο και στο δεύτερο ράφι μπορείτε να τοποθετήσετε είδη καθημερινής ανάγκης …

Ανωξείδωτα μεταλλικά ράφια τοίχου,δίνουν λύσεις αλλά και διακοσμητική καλαισθησία.

 Μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο στο μπάνιο σας με ένα μεταλλικό ράφι και ενσωματωμένο καθρέπτη. Στο κάτω μέρος μερικά απλά άγκιστρα δίνουν λύση για να  κρεμμάτε τις πετσέτες σας.

Τα καλαθάκια είναι χρηστικά στοιχεία και βοηθούν για την αποθήκευση πολλών αντικειμένων,όπως λοσιόν, βούρτσες, σφουγγαράκια κ.λ.π Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε εξοικονόμηση χώρου στο μπάνιο.

Ψάθινα καλαθάκια δίνουν λύσεις για τις πετσέτες σας,αν τα στερεώσετε στον τοίχο. 

Οι απλές λιτές γραμμές και το λευκό ξύλο ομορφαίνουν τον χώρο του μπάνιου,όπως και τα μεγάλα ευρύχωρα ντουλάπια που θα σας δώσουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

This Post Has One Comment

  1. Καλησπέρα σας,
    Ηθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να προμηθευτώ κάποια αντικείμενα που παρουσιάζεται;
    Εχετε κάποιο φυσικό κατάστημα ή e-shop;
    Σας ευχαριστώ.

Comments are closed.

Close Menu