Βάφοντας έπιπλα στο σπίτι(diy-chalk paint)!

Diy!

Ο Μάρτιος ο μήνας της δημιουργίας ,τουλάχιστον για εμένα. Ένα μήνας γεμάτος εκπλήξεις με γεγονότα που τρέχουν καθημερινά. Μένοντας στο σπίτι ,εκτός από τις καθημερινές εργασίες που κάνετε,και με το χρόνο που είναι άφθονος τώρα ,μπορείτε να το εκμεταλευτείτε,όπως το έκανα και εγώ. Αν έχετε έπιπλα και διάθεση κάνετε τις αλλαγές που θέλατε εδώ και πολύ καιρό και απλά δεν μπορούσατε. Σηκώστε λοιπόν τα μανίκια  και  μετατρέψτε τα παλιά ή νέα και φθαρμένα έπιπλα σε σύγχρονες κατασκευές που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα τού σπιτιού σας. Αυτό θα συμβάλει και στην διάθεση σας. Είναι αυτονόητο πως η άνοιξη και το καλοκαίρι προσφέρονται περισσότερο για τέτοιες εργασίες, αλλά όλα εξαρτώνται από τον χώρο που έχετε στην διάθεσή σας. Εάν το μπαλκόνι ή η βεράντα σας είναι μεγάλα σε πλάτος, η δουλειά μπορεί να γίνει εύκολα. Εάν πάλι υπάρχει υπόγειο, μεγάλη αποθήκη ή κάποιο γκαράζ, μπορείτε να ξεκινήσετε οποιαδήποτε εποχή σάς βολεύει.

Δείτε την αλλαγή στο τραπεζάκι που έκανα με chalc paint(annie sloan). Τοποθετήθηκε στην γωνία του υπνοδωματίου μου.

Κοντά στο τραπεζάκι είναι και ένας πίνακας που έχω δημιουργήσει με χρώματα στο πράσινο και φύλλα χρυσού.

This Post Has 3 Comments

  1. Θαυμάσιο!! Αλήθεια έχεις δοκιμάσει αυτά τα χρώματα κιμωλίας που φτιάχνουν μόνες τους κάποιες κυρίες; Τα γράφει το διαδίκτυο. Και άλλη μια ερώτηση. Πόσο χρώμα σου πήρε για το τραπεζάκι; Γιατί ίδιο έχω και εγώ και τα κουτάκια που πουλάνε είναι μικρά
    Καλή συνέχεια Μαρία μου

  2. Καλημέρα κορίτσια. Έχω να σας πω ότι εκτός από τα έτοιμα κουτάκια με χρώματα κιμωλίας , υπάρχει ένα κουτί, που περιέχει υλικό, που μετατρέπει όλα τα χρωματα σε χρώματα κιμωλίας. Όταν έχεις μεγάλες επιφάνειες, ή χρησιμοποιείς συχνά την τεχνική αυτή, νομιζω οτι συμφερει. Το εχω πάρει και το εχω χρησιμοποιήσει. Ειναι παρα πολυ καλο. Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε.

    1. Βίκυ σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου δώσατε…καλό απόγευμα!

Comments are closed.

Close Menu