Διαχρονικά γυάλινα τραπέζια στο σαλόνι σας!

Τα γυάλινα τραπεζάκια στο σαλόνι σας!

Το τραπέζι στο χώρο του σαλονιού σας ,μπορεί να χαρακτηρίσει όλον το σχεδιασμό του δωματίου. Τα γυλαλινα τραπεζάκια είναι διαχρονικά και ταιριάζουν σε κάθε ύφος διακόσμησης. Είναι η ξεχωριστή πινελιά,για εσάς που θέλετε να έχετε γυάλινα τραπεζάκια στο σαλόνι σας.

Αποτελεί πλέον το κύριο υλικό για όλο και περισσότερα σύγχρονα και μοντέρνα ή κλασικά σπίτια. Δείτε όλες τις εικόνες που ακολουθούν με τα γυάλινα τραπέζια σαλονιού σε διαφορετικά σχήματα και πάρτε ιδέες για τον δικό σας χώρο.

Για την διακόσμηση τους, θ’ακολουθήσετε τις συμβουλές που θα σας δώσω για ένα πιο όμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα. Τοποθετήστε τρία διαφορετικά στοιχεία για να δώσουν την ψευδαίσθηση των διακυμάνσεων του ύψους.
Όταν ψάχνετε τα διακοσμητικά στοιχεί για το γυάλινο τραπέζι σας τοποθετήστε κομμάτια σε διαφορετικό ύψος… Θα δείτε ότι δίνει,μια κομψή εμφάνιση και το τραπέζι παραμένει χρηστικό. 

Όταν ψάχνετε για κομμάτια με διαφορετικά ύψη, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τα βιβλία για να δώσετε το ύψος που θέλετε χωρίς να γεμίσετε το χώρο.

Το τραπέζι από κρύσταλλο, δημιουργεί,πολλές αντανακλάσεις , κάνοντας όμορφα παιχνίδια με το φωτισμό του χώρου, που δημιουργούν ένα μαγευτικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και μοντέρνου ύφους.

 

Αν σας αρέσει η πολυτέλεια και η κομψότητα, επιλέξτε για το χώρο του σαλονιού σας ένα τραπέζι από κρύσταλλο, που εγγυάται ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Προσθέστε λουλούδια, δίνοντας φρεσκάδα στο τραπέζι,συμπληρώνοντας κεριά και βιβλία. Όταν επιλέγετε λουλούδια ή κεριά για το τραπέζι σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα για να προσθέσετε μία pop αίσθηση.

Όταν ψάχνετε για γυάλινα τραπέζια σαλονιού και διακοσμητικά αντικείμενα, θεωρήστε το τραπέζι πως είναι ένα από τα σημεία εστίασης του καθιστικού σας. Έτσι λοιπόν, τα κομμάτια που επιλέγετε να τοποθετήσετε πάνω σε αυτό θα πρέπει να λειτουργούν καλά με την ήδη διακόσμηση που έχετε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα!

Close Menu