Ξεχωριστές προτάσεις ,για τα Πασχαλινά αυγά στη διακόσμηση!

Πασχαλινά αυγά ζωγραφισμένα με τέμπερες.

Σας παρουσιάζω εύκολες και διακοσμητικές ιδέες για πρωτότυπα Πασχαλινά αυγά, στο τραπέζι σας. Δώστε γιορτινό στιλ, αλλά και ρομαντισμό στο ντεκόρ του χώρου σας. Εσείς, απλώς, πάρτε ιδέες, και εμπλουτίστε τες, χρησιμοποιώντας ανάλογα τη φαντασία σας .

Έχετε το ταλέντο της ζωγραφικής; Πάρτε τ’αυγά που θα γίνουν ο καμβάς ζωγραφικής. Αυγά με λουλούδια, αυγά με χαρούμενα σχέδια, αυγά με πεταλούδες και λαγούς ,είναι τα κατάλληλα σχέδια για ένα Πασχαλινό ντεκόρ

Πασχαλινά αυγά με ντεκουπάζ!

Με την μέθοδο του ντεκουπάζ, τα αυγά γίνονται πιο εντυπωσιακά,αρκεί να επιλέξετε χαρτοπετσέτες με χαρούμενα και Πασχαλινά μοτίβα.

Άσπρα αυγά με ντεκουπάζ,για να είναι ακόμα πιο ξεχωριστά όπου και αν τα βάλετε.

Πασχαλινά αυγά βαμμένα με φυσικά υλικά!

Για όσες θέλετε να φτιάξετε αυγά με φυσικά υλικά,δείτε φωτο και τον τρόπο βαψίματος.Τυλίγετε τα αυγά με τούλι (ή πιο εύκολα με ένα παλιό καλσόν) και ακολουθείτε τη διαδικασία του βαψίματος. Τα αυγά σας θα βαφούν ομοιόμορφα εκτός από την περιοχή που καλύπτει το φύλλο. 

 Εάν θέλετε διαφορετικά χρώματα τότε χρησιμοποιείστε κόκκινο λάχανο, κουρκουμά για να βγούν στο κίτρινο χρώμα,παντζάρια και βράστε τα. Στο ζουμί τους βυθίστε τα αυγά που θέλετε αφού τ’ αφήσετε αρκετή ώρα.

Αυγά με πιτσιλιές!

Αφού βάψετε τ’αυγά σας στο χρώμα που θέλετε,πάρτε μια οδοντόβουρτσα που δεν χρησιμοποιείτε,βουτώντας την μέσα σε χρώμα και τινάξτε την πάνω στα αυγά.Θα βγεί το αποτέλεσμα που βλέπετε στις εικόνες που ακολουθούν.

Κάνετε μερικές βουλίτσες σε σιέλ χρώμα με ειδικό μαρκαδόρο και θα έχετε ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Τυρκουάζ Πασχαλινά αυγά!

Εδώ βλέπετε να είναι βαμμένα  στο τυρκουάζ χρώμα δεμένα με νήμα και μικρά φυλαράκια τα Πασχαλινά αυγά.

Πασχαλινά αυγά με φυσικά χρώματα

Μπορείτε να βάλετε διακοσμητική ταινία γύρω από τα αυγά  και να τοποθετήσετε μικρά λουλουδάκια αγρού. Είναι μια ιδέα για το κέντρο του τραπεζιού πολύ εντυπωσιακή και ασυνήθιστη.

Ένα μεγάλο σπασμένο αυγό θα μπορούσατε να το φτιάξετε με πολυμερικό πηλό και να το διακοσμήσετε στον χώρο σας,τοποθετώντας κρινάκια εποχής.

Μεταλλικές λάμψεις!

Είναι τα μεταλλικά χρώματα (rosen gold),που πραγματικά κλέβουν τις εντυπώσεις.

Αυγά με φύλλα χρυσού.Σίγουρα το χρυσό είναι κλασάτο χρώμα και σας δίνει πολλές δυνατότητες για τα αυγά σας. Μπορείτε να έχετε λευκά αυγά διακοσμημένα με φύλλα χρυσού. 

Μεταλλικές παστέλ λάμψεις στα Πασχαλινά αυγά.

Δημιουργείστε με φαντασία,όμορφες φωλίτσες αυγών, μέσα σε φλιτζάνες τσαγιού, ή σε κεραμικά μπολ.

Κρατείστε την θήκη των αυγών και βάλτε μέσα τα χρυσά αυγά που θα φτιάξετε,όπως το βλέπετε στην εικόνα.

This Post Has 2 Comments

  1. Υπέροχα όλα! Μια ερώτηση μόνο. Για βάψιμο αβγών που θα φάμε μπορούμε να κάνουμε ντεκουπάζ; Μπορούμε να τα ζωγραφίσουμε; Τα χρώματα δεν περνάνε το τσόφλι; Η κόλλα του ντεκουπάζ επίσης δεν περνάει μέσα στο αβγό;
    Σ’ευχαριστούμε Μαρία μου
    Καλή σου εβδομάδα

    1. Άννα μου να έχεις μια όμορφη καλημέρα. Προτείνω αυτά που θα καταναλώσουμε να είναι με φυσική βαφή ,ή από το εμπόριο.Βέβαι υπάρχουν μαρκαδόροι και άλλα χρώματα ανεξίτηλα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αλλά μόνο για ντεκόρ. Εγω πέρισυ έτσι το είχα κάνει. Διάλεξα 10 αυγά όπου έκανα τα καλλιτεχνικά μου μόνο για την διακόσμηση τους. Νά είσαι καλά και σ’ευχαριστώ πολύ!

Comments are closed.

Close Menu