Προτάσεις με Πασχαλινά δεντράκια!

Πασχαλινά δεντράκια!

Πάρτε τα χρώματα της φύσης ,μέσα από την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα και μεταφέρετε την στο σπίτι σας. Βρείτε κλαδιά,ξερά ή ανθισμένα(αμυγδαλιές,κερασιές) και στολίστε τα με  λουλούδια, αυγά, λαγουδάκια,δημιουργώντας   Πασχαλινή διακόσμηση .Δίνει έναν ανοιξιάτικο αέρα στο χώρο του σπιτιού σας και είναι μια καλή ευκαιρία για ανανέωση.

 

Χρώματα, λουλούδια, αυγά, λαγουδάκια όλα μας βάζουν στο κλίμα των εορτών.  Δείτε μερικές ιδέες με διαφορετικό ύφος για τους χώρους σας.

Βάψτε γυάλινα βάζα σε έντονα χρώνατα και τοποθετείστε  κλαδιά και λουλούδια εποχής.Κρεμάστε Πασχαλινά διακοσμητικά αυγά και το δεντράκι σας είναι έτοιμο.

Δείτε στην εικόνα δεξιά πως θα στερεώσετε τα κλαδιά για να μην γέρνουν.

Έχετε ταλέντο στην πλέξη;Πλέξετε με το βελονάκι με παστέλ νήματα θήκες για τα πασχαλινά αυγουλάκια. Δείτε πόσο όμορφα είναι τα πλεκτά αυγουλάκια πάνω στο κλαδί αμυγδαλιάς.

Υπάρχουν πολλά είδη Πασχαλινών αυγών για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.Πασχαλινά αυγά πορσελάνης ζωγραφισμένα. 

Αυγουλάκια και βάζο με μικρές πιτσιλιές…

Μια άλλη ιδέα είναι να τοποθετήσετε κλαδιά ανθισμένα μέσα σε διάφανα βάζα.

Μέσα από την χρωματική παλέτα του μώβ.

Αυγουλάκια στολισμένα με μικρά διακσοσμητικά.

Βάψτε στο λευκό χρώμα ξερά κλαδιά και στολίστε το με Πασχαλινά στοιχεία. Μικρά πουλάκια σε διαφορετικά χρώματα,αυγουλάκια με ανοιξιάτικα μοτίβα,μικρά κοτοπουλάκια και τόσα άλλα. Το αποτέλεσμα θα ομορφύνει την ατμόσφαιρα και θα φέρει ένα αέρα αισιοδοξίας.

This Post Has One Comment

  1. Υπέροχες ιδέες τις κρατώ. Αν και να βγω έξω να βρω κλαδιά πολύ δύσκολο αλλά κάτι θα σκεφθώ.
    Σ’ευχαριστώ Μαρία μου

Comments are closed.

Close Menu