Στις γαλάζιες πινελιές στη διακόσμηση λέμε ΝΑΙ!

Στις αποχρώσεις του μπλέ!

Διακοσμητικά στοιχεία!

 Η μεγάλη χρωματική παλέτα του μπλέ και οι αποχρώσεις του, στη διακόσμηση του σπιτιού είναι ένα θέμα, που θα δείτε στο σημερινό  άρθρο.

Η γκάμα και οι αποχρώσεις του μπλέ ταιριάζουν αρμονικά και δένουν με αρκετά χρώματα. Δίνει την ηρεμία και την γαλήνη που αποπνέει το μπλε χρώμα. Μπορείτε να το εντάξετε παντού,όπως σε τοίχους,έπιπλα,υφάσματα,διακοσμητικά στοιχεία,όπως εδώ το βαθύ μπλέ του κοβαλτίου στο βάζο.

“Classic Blue” Είναι ένα διαχρονικό χρώμα που σας κάνει να ταξιδεύετε.Σ’ένα ψάθινο στρογγυλό δίσκο ,είναι τρία διαφορετικά blue vase και δύο άνισα μεταξύ τους μικρά βαζάκια.Τα πράσινα φυτά δένουν και κάνουν αντίθεση με το μπλέ χρώμα.

Πολυθρόνες!

Χαρακτηριστική η πολυθρόνα στο βαθύ γαλάζιο χρώμα,με το ριγέ μαξιαράκι στο λευκό-μπλέ και το floral. Την διακόσμηση συμπληρώνει ένα μεγάλο βάζο με λευκές ορτανσίες.

Η πιο ιδανική γωνία με χρώματα της ελπίδας και χαλάρωσης. Η πολυθρόνα με το εκπλητικό ριγέ ύφασμα μπλέ-λευκό ντυμένη,ξεχωρίζει στον χώρο.

Τα διακοσμητικά αντικείμενα είναι στις αποχρώσεις του μπλέ,όπως και τα μαξιλαράκια. 

Καθιστικό!

Δεν θα θέλατε έναν καναπέ,με αυτό το ριγέ γαλάζιο και λευκό ύφασμα επενδυμένο;Είναι μια καταπληκτική ιδέα για ένα μικρό καθιστικό στο σπίτι. 

Όλα είναι τόσο αρμονικά δεμένα μεταξύ τους. Τα χρώματα,τ’αντικείμενα αλλά και όλος ο διάκοσμος αποπνέει την φρεσκάδα και την ομορφιά του ωκεανού.

Βελούδινος καναπές στο παστέλ,σιέλ χρώμα για το καθιστικό με μαξιλαράκια,σε παστέλ αποχρώσεις του πράσινου.

Υφάσματα!

Κονσόλες και τραπεζάκια!

Δώστε χαρακτήρα στον χώρο σας, συνδυάζοντας έναν γαλάζιο σκαμπώ  με  την ουδέτερη σε χρώμα κονσόλα,δύο λάμπες στο γαλάζιο χρώμα και τον μεγάλο στρογγυλό χρυσό καθρέπτη στην είσοδο σας.

Δημιουργείστε vintage διάθεση στο σαλόνι με μια κονσόλα και μια πολυθρόνα στο ίδιο χρώμα. Την διαφορά θα την κάνετε τοποθετώντας βάζα σε διαφορετικά ύψη και τ’ανάλογα λουλούδια εποχής.
Αν έχετε ουδέτερο διακόσμητικό  τραπεζάκι στον χώρο σας ,τότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε διακοσμητικά στοιχεία, όπως βάζα.

Ακόμα μια ιδιαίτερη γωνία στο χώρο του σπιτιού με γαλάζιες πινελιές.

Μαξιλαράκια και πολυθρόνες!

Απίθανες αποχρώσεις του γαλάζιου σε μαξιλαράκια και υφάσματα.

Κουρτίνες!

Βάλτε κουρτίνες με γαλάζια prints ή patterns στο καθιστικό. 

Σαλόνι-Καθιστικό!

Απαλό σιέλ-γκρί παστέλ χρώμα στον τοίχο ταιριάζει τέλεια με τα λευκά ράφια ,και  κάνει αντίθεση με το κίτρινο χρώμα. 

Υπνοδωμάτια!

 Το γαλάζιο χρώμα είναι ιδανικό για να βάψετε τον τοίχο του σαλινιού σας και είναι μια καλή επιλογή που έχει χαλαρωτική επίδραση στο περιβάλλο σας. 

Για τα υπνοδωμάτια, που έχουν κλασσικά έπιπλα το γαλάζιο χρώμα είναι ιδανική επιλογή για τους τοίχους. Δείτε δίπλα στην σύνθετη εικόνα τις κατάλληλες αποχρώσεις για το σπίτι σας. 

Επιθυμείτε γαλήνη και ηρεμία στο υπνοδωμάτιο σας;. Αν ναι τότε θα πρέπει να κατευθυνθείτε σε αποχρώσεις του μπλε, μπεζ και λευκό. Βάλτε λευκά,γαλάζια μαξιλάρια στο κρεβάτι σας και για το ανάκλιντρο,  μαξιλάράκια σε μπέζ χρώματα. 

laundry-Bathroom!

Ακόμα και σε χώρους όπου έχετε το πλυντήριο και το στεγνωτήριο το γαλάζιο χρώμα είναι ιδανικό και φωτεινό.

Σε μπάνιο και διάδρομο τα χρώματα είναι σε παστέλ αποχρώσεις του γαλάζιου χρώματος.

Φωτεινή γαλάζια με print, σχέδιο για το μπάνιο.

Kitchen!

Δημιουργεί πολύ ωραία σύνθεση  το λευκό,το γκρί  και  το κίτρινο χρώμα σε μια μεγάλη κουζίνα.

 Στην κουζίνα, το γαλάζιο θα δώσει αμέσως country αέρα, είτε στους τοίχους, είτε στα έπιπλα ή τις συσκευές.

Pilow!

Ιδιαίτερη γαλάζια  λάμπα για την λευκή κονσόλα στο διάδρομο. Τα πολύχρωμα μαξιλαράκια θα ζωντανέψουν το χώρο ,όπου και αν τα βάλετε.

Μην ξεχνάτε ότι το μπλε είναι ένα χρώμα που σε όλες του τις αποχρώσεις είναι όμορφο και γαλήνιο και ταιριάζει σε όλα στα στυλ διακόσμησης!

Close Menu