You are currently viewing Οργανώστε τον πάγκο της κουζίνας σας με όμορφες ιδέες!

Οργάνωση την επιφάνεια εργασίας στην κουζίνα!

Ένας οργανωμένος πάγκος στην κουζίνα σας, θα σας βοηθήσει  να ελευθερώσετε χώρο για την προετοιμασία του φαγητού. Δώστε την καταλληλη διάταξη των αντικειμένων που χρησιμοποιείτε στην επιφάνεια του πάγκου της κουζίνα σας…Δείτε 25 διαφορετικές σύνθετες εικόνες με ιδέες για να προετοιμάστε τον πάγκο σας πρίν το Πάσχα.

Σας διευκολύνει να έχετε τ’απαραίτητα εργαλεία μαγειρέματος δίπλα στη κουζίνα σας; Τότε οργανώστε όσο καλύτερα μπορείτε την τοποθέτηση τους. Μπουκάλια  για το λάδι, το ξύδι και τα μπαχαρικά μπορούν να τοποθετηθούν επάνω σε ένα δίσκο.

Οι επιφάνειες της κουζίνας μπορεί να κάνουν μεγάλη διαφορά,αν φροντίσετε γι’αυτό. Μην τοποθετείτε αντικείμενα που θα δυσκολεύουν την κάθε σας κίνηση στον πάγκο της κουζίνας. Διατηρείτε την επιφάνει του πάγκου καθαρή και με  αντικείμενα που ομορφαίνουν  το χώρο.

Συγκεντρώσετε τις επιφάνειες κοπής,τις πετσέτες, μπαχαρικά και ό,τι άλλο χρησιμοποιείτε συχνά,ένα δίσκο.

Ομορφαίνει τον πάγκο, αλλά πάνω απ’ όλα είναι έξτρα αποθηκευτικός χώρος.

Η αλήθεια είναι ότι σε μια καλά οργανωμένη κουζίνα μπορεί να γίνει πολύ στιλάτη αν προσθέσετε λίγο χρώμα. Διαλέξετε εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής σε έντονους χρωματισμούς.

Μινιμαλιστική διακόσμηση σε μια σύγχρονη και μοντέρνα κουζίνα. Ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι σημαντικός για ν’αποκτήσετε ένα αρμονικό περιβάλλον στην κουζίνα σας.

Είστε ρομαντικές και σας αρέσει το ρόζ χρώμα;Δείτε πόσο ωραία δείχνουν όλα τ’αντικείμενα τοποθετημένα πάνω στο ράφι από μάρμαρο. Επίσης μια μεταλλική ράγα με γάντζους σας βοηθάει να έχετε περισσότερο χώρο για τις κούπες του καφέ σας.

Πλεκτό ψάθινο καλαθάκι για να τοποθετείσετε τις ξύλινες κουτάλες.

 Τοποθετείστε τα βιβλία μαγειρικής στην γωνία του πάγκου μέσα σ’ένα ψάθινο καλαθάκι.

Επίσης βολικό είναι ένα συρμάτινο καλαθάκι στην άκρη του πάγκου με βιβλία .Οι ξύλινες επιφάνεις κοπής είναι σε διαφορετικά μεγέθη και τοποθετημένες σσε θήκες.

Πάνω στην ξύλινη στρογγυλή επιφάνεια τοποθετείστε το μπουκάλι με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το μύλο του πιπεριού, το βαζάκι με τη ρίγανη και ό,τι άλλο χρησιμοποιείτε διαρκώς στη μαγειρική και τοποθέτηστε  το στην γωνία του πάγκου εργασίας.Έτσι θα έχετε μαζεμένα όλα όσα χρειάζεστε.

Ακόμα και η μηχανή καφέ,αν είναι με ωραίο design, θα είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο.

Οι δίσκοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην τοποθέτηση των διαφόρων χρηστικών αντικειμένω στην επιφάνεια εργασίας.

Προτιμείστε μικρά γλαστράκια πήλινα με κακτοειδή φυτά που αντέχουν στον εσωτερικό χώρο και δεν χρειάζεται να τα φροντίζετε συχνά.

Τα παχύφυτα θα δώσουν, μια νότα πρασινάδας στην κουζίνα σας.

Βάλετε σένα όμορφο βάζο τα μαχαίρια,πηρούνια κουτάλια και τοποθετείστε τις ξύλινες επιφάνειες κοπής.

Δείτε στην σύνθετη εικόνα,χρηστικά αντικείμενα για την αποθήκευση και τοποθέτηση στα ντουλάπια,τα συρτάρια ή στον πάγκο της κουζίνας σας!

Αφήστε μια απάντηση