Χαρούμενη Πασχαλινή διακόσμηση!

Πασχαλινή διακόσμηση!

Χαρούμενα χρώματα το κίτρινο και το πράσινο ,ανανεώνουν την ατμόσφαιρα στην Πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού.Όμορφα στεφάνια,κατασκευασμένα από κλιματόβεργες, με πασχαλινά αυγά βαμμένα και φρέσκα ανοιξιάτικα λουλούδια της εξοχής.

Στολίστε με  γυάλινα βαζάκια ,βάζοντας λουλούδια εποχής και δώστε την Πασχαλινή διακόσμηση μ’ένα ανάλαφρο και δροσερό στυλ..

Δημιουργείστε τα δικά σας καλλιτεχνήματα,με τέμπερες και λεπτό πινέλο στα άσπρα αυγά και δώστε το προσωπικό σας στίγμα.

Στολίστε το σπίτι με αυγά βαμμένα με διαφορετικά χρώματα, στεφάνια, λαγουδάκια -κουνελάκια και όμορφα καλάθια.

Βάλτε σε πήλινες κανάτες κλαδιά και στολίστε με βαμβάκια βαμμένα σε παστέλ αποχρώσεις. 

Δημιουργείστε μια κατασκευή με ανοιξιάτικο καλάθι,βάζοντας μέσα  χορτάρι και πολύχρωμα αυγά. Μπορείτε να το διακοσμήσετε όπου θέλετε ακόμα και στο κέντρο του τραπεζιού. 

Ζωγραφισμένα αυγά στο χέρι και πήλινα μικρά γλαστράκια,φέρνουν τη φρεσκάδα της άνοιξης, την αίσθηση του καθαρής και γλυκιάς φύσης.

 Κλασικές φιγούρες πασχαλινής διακόσμησης είναι τα κεραμικά, πορσελάνινα λευκά ή σε παλ αποχρώσεις κουνελάκια και λαγουδάκια συμπληρώνουν οποιοδήποτε Πασχαλινό σκηνικό.

 Ανεμώνες, νάρκισσοι, ρεναγκούλες, τουλίπες, φρέζιες,  σε γυάλινα δοχεία ,πλημυρίζουν με τα χρώματα και τα αρώματά τους την ατμόσφαιρα του σπιτιού.

Προτιμήστε τις παστέλ αποχρώσεις σε διακοσμητικά στοιχεία ,όπως ρεσώ, δίσκοι με αξεσουάρ υφάσματα,μαξιλαράκια τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού όσο και στην εξωτερική διακόσμηση.Επίσης είναι ιδανικά για ένα χαρούμενο στολισμένο Πασχαλινό  τραπέζι.

Φτιάξτε το σχήμα του λαγού σε ένα κομμάτι ύφασμα από τσόχα,στο χρώμα που θέλετε μαζί με πομ-πομ και τοποθετήστε το στο στεφάνι που θα κρεμμάσετε στην πόρτα σας. Μια εύκολη και όμορφη Πασχαλινή κατασκευή. 

Όμορφα ξύλινα κουτιά για δώρα,φτιαγμένα με ντεκουπάζ σε νοσταλικές φιγούρες και χρώματα.

Η λινάτσα είναι στο προσκήνιο για τις Πασχαλινές κατασκευές και δημιουργίες.Υπέροχη σύνθεση για το τραπέζι.

Τέλος τα μαξιλαράκια είναι η πινελιά μετά τα ριχτάρια που θα δώσουν την ολοκληρωμένη Πασχαλινή διακόσμηση στον χώρο σας!

This Post Has One Comment

  1. Υπέροχα! Έχουμε πασχαλινή διάθεση βλέπω. Και οι ιδέες πανέμορφες. Αν και πίστευα ότι το κόκκινο είναι και της πασχαλινής διακόσμησης, σήμερα με το κίτρινο να επικρατεί με έκανες και άλλαξα γνώμη
    Καλή σου μέρα
    Δημιουργούμε για να αντέξουμε

Comments are closed.

Close Menu