Ιδέες για να φτιάξετε τον δικό σας κρεμαστό ανθόκηπο!

Φυτά!

Δείτε 18 πολυσύνθετες ιδέες για να δημιουργήσετε τον δικό σας ανθόκηπο στο σπίτι σας. Μην ξεχνάτε ότι η βασική τάση του σπιτιού για το καλοκαίρι είναι η διακόσμηση του πράσινου. Αυτό μπορείτε με  εύκολο τρόπο να το κάνετε. Από μικρούς κάκτους μέχρι κρεμαστά φυλλώματα και μεγαλύτερα φυτά σε γλάστρες, το πράσινο μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς οποιοδήποτε χώρο για το καλοκαίρι. Είτε έχετε πολλά φυτά, ή σας αρέσουν τα πιο minimal και τα δύο δίνουν την αίσθηση της  φύσης. Αυτό δεν θέλετε για την περίοδο της άνοιξης και καλοκαιριού; Είναι ένα λόγος για ν’απολαμβάνετε στγμές δροσιάς και απόλαυσης.

Γλάστρες από καλάμι,με πράσινα φυλλώματα. Ιδανικές για εσωτερική διακόσμηση,όσο και για εξωτερικό χώρο. Δίπλα βλέπετε μια πολύ όμορφη κρεμαστή φτέρη σε καλάθι.

Κοντά στα φυτά του κήπου μια rattan,πολυθρόνα στο απαλό mint χρώμα ξεχωρίζει και δένει με τα χρώματα της φύσης.

Αν έχετε παράθυρο που να φωτίζεται έντονα,τότε τα πράσινα φυλλώματα, είναι η πιο καλή ιδέα για να τα τοποθετήσετε σ’αυτά τα σχήματα μπάλας που βλέπετε στην εικόνα.

Ακόμα και σε σκαμνάκια είναι αρκετό για να δώσετε μια μικρή πινελιά δροσιάς με τα πράσινα φυτά μέσα στις γλάστρες.

Κρεμαστά φυτά πολύχρωμα που εντυπωσιάζουν. Υπάρχουν και τεχνητά για όσοι από εσάς θέλετε να διατηρήσετε αυτή την ωραία εικόνα.

Υπέροχα καλάθια από ψάθα και καλάμι για να βάλετε την φτέρη ή τον φυτό πόθο.

Μια στρογγυλή ξύλινη επιφάνεια περασμένη με χοντρό σχοινί έγινε ο κρεμαστός ανθόκηπος για τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού. 

Τα ξύλινα καφάσια,αποτελούν επίσης μια πολύ καλή ιδέα για να τοποθετήσετε τα φυτά σας. Ιδανικά για την βεράντα και τον κήπο.

Επιτοίχια καφάσια και σχοινί για να βάλετε τα δικά σας φυτά.

Βάλετε αερόφυτα στο μεταλλική  σχήμα που βέπετε στην εικόνα.

Είτε πρόκειται για κεραμικά δοχεία, είτε για πλεκτά macrame που τα πλαισιώνουν, είτε για σχοινιά από τα οποία κρέμονται, τα φυτά ,προσθέτουν την αύρα της φύσης στον χώρο σας

Δύο διαφορετικές ιδέες για να κρεμάσετε τα μικρά πήλινα γλαστράκια.

Μικρές πήλινες γλάστρες με παχ΄θφυτα,κρέμονται με μεταλλικά σχήματα στην βεράντα ή στον κήπο.

 Tips

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πολύχρωμα γλάστρες για να δώσετε έμφαση στη διακόσμηση, σίγουρα θα φυτέψετε πράσινα φυτά σε αυτό. Τα πολύχρωμα λουλούδια απαιτούν μονόχρωμα γλάστρες και κύπελλα, βάζα ή αργίλους, έτσι ώστε να αφήνουν την έμφαση στα λουλούδια που ανθίζουν! 

This Post Has One Comment

  1. Υπέροχες ιδέες τις κρατώ και σ’ευχαριστώ
    Καλημέρα Μαρία μου
    Χρόνια πολλά και καλά

Comments are closed.

Close Menu