Καλωσορίζοντας τον μήνα Μάιο!

Πρωτομαγιά!

Γιορτάζοντας την πρώτη Μαίου ερχόμαστε σε επαφή με τη φύση, τη μυρωδιά της, τα χρώματα, τα αγριολούλουδα. Φτιάξτε λοιπόν το δικό σας μαγιάτικο στεφάνι με τον δικό σας τρόπο. Φυσικά για όσους έχουν αυτή την δυνατότητα,γιατί φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.Υπάρχουν τρόποι για να φτιάξετε το στεφάνι σας με αληθινά,χάρτινα ή ψεύτικα λουλούδια,για όσους δεν μπορούν να μετακινηθούν. Δείτε τις παρακάτω εικόνες και πάρτε όμορφες και απλές ιδέες.

 Για όσους μένουν στην εξοχή ή έχουν κήπο με λουλούδια που αυτή την εποχή είναι ανθισμένα είναι ότι καλύτερο για να φτιάξετε ,το δικό σας πρωτομαγιάτικο στεφάνι.
Επιλέξτε με διάφορα χρώματα για να κάνουν αντίθεση και μην ξεχάσετε πως πρέπει να βάλετε και άφθονη πρασινάδα, που θα κάνει το στεφάνι σας πιο πλούσιο.

Υπάρχουν πολλές ιδέες για να δημιουργήσετε στεφάνια ή γωνίες με συλλογή λουλουδιών,όπως βλέπετε στην εικόνα εδώ. Σ’ένα τελάρο ξύλινο, κρεμάστε τα λουλούδια που έχετε διαλέξει. Είναι περασμένα σε ανθεκτικό νήμα και δεμένα πάνω στο τελάρο.

Το να δημιουργήσετε μια σύνθεση λουλουδιών πάνω σε μα παλιά ξύλινη σκάλα είναι μια υπέροχη ιδέα.

Επίσης τις ρόδες από το ποδήλατο μπορείτε να τις βάψετε και να τις στολίσετε με λουλούδια. 

Αν σας αρέσει μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ντεκόρ μπροστά στην είσοδο του σπιτιού σας.

Στολίστε το καθρέπτη σας με χάρτινα λουλούδια. Μπορεί να μην είναι αληθινά αλλά είναι πολύ εντυπωσιακά και μένουν καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου.

Άλλη μια ιδέα κατασκευής με λουλούδια από ειδικό υλικό,για να δημιουργήσετε κρεμαστά λουλούδια σε μια ξύλινη βέργα. 

Τελάρα του κεντήματος μεταμορφώνονται με δαντέλα και λουλούδια στην μιά άκρη τους.

Αν διαθέτετε ψάθινα σουπλά,τότε προσθέστε λουλούδια εποχής για να καλωσορίσετε τον Μάιο.

Ακόμα και μέσα σε ψάθινα καλθάκια όταν τοποθετηθούν λουλούδια χαρίζουν μια όμορφη γωνία όπου και αν τα βάλετε.

Close Menu