Πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι μου!

Πασχαλινή διακόσμηση!

Πλησιάζοντας στην μεγάλη γιορτή του Πάσχα,δείχνουμε τις δικές μας κατασκευές για να στολίσουμε το σπίτι μας. Είναι ότι καλύτερο,αυτή την περίοδο για να κάνουμε την ανανέωση που χρειάζεται ο χώρος μας και να δημιουργήσουμε την κατάλληλη Πασχαλιάτικη διακόσμηση.

Είχα από πέρυσι αυγουλάκια ζωγραφισμένα από εμένα, με ακρυλικά χρώματα σε διαφορετικά χρώματα,ρόζ λευκά και πράσινο με φύλλα χρυσού. Τα τοποθέτησα σε μια θήκη αυγών,προσθέτοντας φτερά και μικρά λουλουδάκια. Είναι ένα τρόπος για να στολίσετε και εσείς το Πασχαλινό σας τραπέζι. 

Έτσι έχω δώσει Πασχαλινούς τόνους στο σπίτι μου,με ελάχιστο κόστος. Παρακάτω θα δείτε τις φωτογραφίες που έχω ετοιμάσει για εσάς.

Ένας πολύ όμορφος τρόπος πέρα απο το να διακοσμήσετε όμορφα το σπίτι σας, είναι να τον κάνετε να μυρίζει άνοιξη. Γεμίστε τα βάζα σας μικρά ή μεγάλα δεν έχει σημασία με ανοιξιάτικα λουλούδια.

Αν σας περισσεύει κάποιο γυάλινο βαζάκι ,βάλτε ένα δίχτυ,όπως έκανα και εγώ,προσθέτοντας ένα χοντρό σχοινί και μικρά λουλουδάκια.Συμπληρώστε με κεράκια σε σχήμα λαγού.Δείτε πόσο μαγικό θα βγει το αποτέλεσμα. 

Πιατέλα διακοσμητική!

Άλλη μια Πασχαλινή διακοσμητική κατασκευή. Αν έχετε και εσείς μια μεγάλη διακοσμητική πιατέλα,τοποθετείστε τα Πασχαλινά σας διακοσμητικά αυγουλάκια,με φτερά και άχυρο.

Οι άσπρες κοτούλες πορσελάνης,παίρνουν θέση μέσα στην πιατέλα και συμπληρώνουν την Πασχαλινή κατασκευή.

Αυτή είναι η Πασχαλινή μου διακόσμηση μέσα στο κλίμα των ημερών που διανύουμε,ελπίζοντας του χρόνου να είμαστε καλύτερα και με υγεία! 

This Post Has One Comment

  1. Όμορφη! Και του χρόνου αλλιώς…χωρίς περιορισμούς αλλά με μεγάλη διάθεση δημιουργίας
    Καλημέρα Μαρία μου

Comments are closed.

Close Menu