Έντονα τροπικά χρώματα στα έπιπλα!

Έντονα χρώματα στα έπιπλα!

Έντονα  χρώματα που παραπέμπουν σε καλοκαίρι και παραθαλάσιες κατοικίες. Ξεχώρισα μερικά από αυτά και θα τα δείτε παρακάτω. Το βαθύ μωβ χρώμα,το φούξια,ρόζ,το χρώμα του κοβαλτίου, κοραλί,το κίτρινο και τέλος το πράσινο. Είναι τα πιο αναζωογονητικά χρώματα που εντυπωσιάζουν και δημιουργούν ιδιαίτερο στυλ. Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε αλλαγές  ή ανανεώσεις χρωμάτων στα έπιπλα σας,τώρα είναι η πιο ιδανική εποχή λόγω της ζέστης. Στεγνώνουν γρήγορα τα χρώματα και έτσι τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα. Προσθέστε το αγαπημένο σας χρώμα στην συρταριέρα σας,σ’ένα κομο, στον μπουφέ. Σε μικρές επιφάνεις αυτά τα έντονα χρώματα είναι σαν έργο τέχνης. Επίσης, ταιριάζουν απόλυτα με τις ουδέτερες αποχρώσεις, όπως στους λευκούς, μπεζ, γκρίζους και ξύλινους τόνους που διαθέτουν πολλά από τα σπίτια. Δείτε τα παρακάτω 15 σύνθετες εικόνες (moodboard) ,ζεστά και τροπικά χρώματα που ακολουθούν και πάρτε ιδέες.

Εκκεντρικό και αριστοκρατικό το μωβ ,είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα. Τα πομολάκια του στο ασημί χρώμα καθώς και τα διακοσμητικά.

 Ζωντανό και ρομαντικό, το φούξια είναι ένα υπέροχο τροπικό χρώμα. Φέρνει από το πανέμορφο φυτό την  ανθισμένη βουκαμβίλια. Ένας τόνος φούξια στο έπιπλο και αμέσως αλλάζει ο χώρος. 

Μπορεί να μην είναι πολύ έντονο χρώμα,ξεχωρίζει όμως για την γυαλάδα του και τα απλά χρυσά του πόμολα. Ιδανικό για το υπνοδωμάτιο.

 Η ένταση του μπλε κοβαλτίου,αντισταθμίζεται από τον ιδιαίτερο τόνο του, καθιστώντας το ένα τρομερό χρώμα που ταιριάζει σε οποιοδήποτε σχεδόν δωμάτιο ενός σπιτιού.

Οι πορτοκαλί αποχρώσεις μπορούν να είναι όχι μόνο χαρούμενες αλλά και σύγχρονες, όπως και διαχρονικές. 

Το λαμπερό κίτρινο θυμίζει τον ήλιο και τροπικά φρούτα.  Μπορείτε, βέβαια, να «παίξετε» με διάφορες αποχρώσεις του κίτρινου, είτε πιο απαλές είτε πιο έντονες.

Μέσα από την παλέτα του πράσινου,που μας θυμίζει την φύση ,είναι το τροπικό χρώμα που προσθέτει ένα χαλαρωτικό, ζεστό vibe σε κάθε χώρο!

This Post Has One Comment

  1. Απίθανα χρώματα γεμάτα ζωή! Πόσο χαρούμενο κάνουν το δωμάτιο!!!
    Μ’αρέσουν όλα ειδικά για καλοκαιρινό σπίτι …το φαντάζομαι και θα είναι τρομερό
    Ευχαριστούμε για τόσες ομορφιές Μαρία μου
    Καλό σου βράδυ

Comments are closed.

Close Menu