Η βεράντα μου!

Καλή Πρωτομαγιά. Αυτή η περίοδος που μένουμε σπίτι αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να καθαρίσουμε και να ανανεώσουμε τον κήπο, την βεράντα ή το μπαλκόνι μας για να το απολαμβάνουμε όλο τον υπόλοιπο καιρό αλλά και για να μαζέψουμε λουλούδια για το πρωτομαγιάτικο στεφάνι. Σήμερα θα σας δείξω τον δικό μου χώρο την βεράντα πως έχω αρχίσει και την διαμορφώνω σιγά-σιγά. Οι πρώτες δύο φωτο είναι η είσοδος του σπιτιού μου. Υπάρχει ο κήπος και μια βεράντα όπου είναι ο δικός μου χώρος.

Περιβάλλεται από λουλούδια πολλά που είναι και η αδυναμία μου.

Σε μια μεγάλη πήλινη λεκάνη έχω φυτέψει μικρολούλουδα εποχής. Κάθε εχρόνο ανανεώνω τα λουλούδια για να δίνω χρώμα ευωδία και φρεσκάδα στο περιβάλλον.

όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες τα έπιπλα της βεράντας δεν είναι ολοκληρωμένα ακόμα. Περιμένω κάποιες προσθήκες και την επόμενη φορά θα σας δείξω περισσότερες λεπτομέρειες.

Πρόσφατα άλλαξα το χρώμα των επίπλων από σιέλ που ήταν πρώτα το έκαν στο τυρκουάζ χρώμα. Θα κάνω  άλλη ανάρτηση με την αλλαγή του χρώματος. 

Επειδή καταπιάνομαι με πολλά, μια από τηις δεξιότητες που έχω είναι το ράψιμο στην ραπτομηχανή μου. Αυτά τα μαξιλαράκια είναι ραμμένα από εμένα και κάνω συχνά αλλαγές.Μέσα από  15 λήψεις φωτογραφιών σας έδωσα την δυνατότητα να δείτε την βεράντα μου και πως την έχω διαμορφώσει. Καλό Μάη!

This Post Has One Comment

  1. Πολύ όμορφη να τη χαρείς. Και το τυρκουάζ πολύ όμορφο! Περιμένουμε και άλλες φώτο όταν όλα θα ειναι τελειωμένα.
    Καλή Πρωτομαγιά Μαρία μου

Comments are closed.

Close Menu