Ονειρεμένες ιδέες για τον κήπο σας(χτιστά τζάκια-φούρνοι)!

OUTDOOR!

Το θέμα του κήπου θα μας απασχολήσει πολλές φορές φέτος. Έχει απίστευτες δυνατότητες διακόσμησης. Όσο πιο μεγάλος είναι ένας κήπος με δέντρα και πράσινο τόσο θα θέλετε να τοποθετείτε τα πιο κατάλληλα διακοσμητικά στοιχεία που χρειάζεστε. Ένα σημείο που πολλοί αποφασίζουν νά δημιουργήσουν,είναι το τζάκι,ψησταριά και φούρνο. Σε όλες τις σύνθετες εικόνες που έφτιαξα θα δείτε καταπληκτικές δημιουργίες,που και εσείς με την σειρά σας μπορείτε να τις κάνετε. 

Διαμορφώστε  μία όαση για να απολαύσετε την ηρεμία που προσφέρει η φύση.Χαλάρωση επίσης φέρνει στον κήπο η παρουσία του νερού είτε μέσα από ένα σιντριβάνι ή σαν μικρή λιμνούλα . Ο ήχος του νερού που ρέει σε μία γωνιά του κήπου φέρνει την ηρεμία και η όλη σύνθεση με λίμνη και φυτά ολόγυρα δημιουργεί ένα αγαπημένο καταφύγιο στον κήπο.

Στον κήπο ή σε μια μεγάλη βεράντα μπορείτε να έχετε εκτός από τον φούρνο και τα ερμάρια αποθήκευσης. Υπάρχουν πολλές λύσεις και ιδέες,αρκεί να είναι πρακτικές για τον δικό σας χώρο. 

Ένας πανέμορφος χτιστός φούρνος στην πιο κατάλληλη θέση του κήπου,περιβάλλεται από όμορφες πήλινες γλάστρες με πανέμορφα λουλούδια.

Τα δύο τζάκια που βλέπετε στις εικόνες είναι χτισμένα στην βεράντα,όπου στην συνέχεια βρίσκεται και ο κήπος.

Παραδοσιακά τζάκια-φούρνοι!

Οι κτιστοί φούρνοι,ψησταριές  κατασκευάζονται επιτόπου σύμφωνα με τον διατιθέμενο χώρο στο επιθυμητό σχέδιο.

Στον κήπο έχουν κτίσει ένα μεγάλο και ψηλό τζάκι με τούβλα.Το τραπεζάκι είναι από ακατέργαστο ξύλο και οι καναπέδες από τo ανθεκτικό υλικό rattan.

Ο χτιστός  φούρνος είναι από πυρότουβλο και επένδυση πέτρας.

This Post Has 2 Comments

  1. Δεν έχω λόγια!!!!!!!!!!!!!!! Όλα υπέροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Μαρία καλωσορίσατε στο ιστολόγιο μου. Σας ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο που κάνατε!

Comments are closed.

Close Menu