Περίτεχνοι νιπτήρες για το μπάνιο σας!

Νιπτήρες μπάνιου!

Λευκό-Μπλε!

Ο νιπτήρας είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια, στον σχεδιασμό ενός μπάνιου και το είδος υγιεινής που χρησιμοποιείται πιο συχνά απ’ όλα. Υπάρχουν νιπτήρες που καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε γούστο.Σήμερα θα δείτε τους πιο εντυπωσιακούς νιπτήρες με ιδιαίτερα σχέδια και σχήμα. Αν τους επιλέξετε θα είναι μια εντυπωσιακή καινοτομία στο μπάνιο σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ επιτραπέζιων η των ένθετων νεροχυτών χαρίζοντας αίγλη και ξεχωριστό ύφος στο μπάνιο σας. 

 Νεροχύτες χειροποίητοι με σχέδιο λουλούδια επιτραπέζιοι. Πρόκειται για μοναδικά κομμάτια που μπορείτε να επιλέξετε για να διαφέρει το μπάνιο σας από οποιοδήποτε άλλο.

Περίτεχνοι νιπτήρες μπάνιου στο λευκό-μπλε χρώμα με ξεχωριστά μοτίβα.

Αν θέλετε ο νιπτήρας σας, να πιάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο μέσα στο μπάνιο, τότε αυτή επιλογή νιπτήρα είναι ότι καλύτερο.Πιάνει ελάχιστο χώρο και δίνει πολύ στιλ.

Εδώ βλέπετε διπλούς καθρέπτες και διπλοί νιπτήρες για ένα μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο μπάνιο.

Νιπτήρας λευκός σε κλασικό σχέδιο με επίχρυσο τελείωμα. Ο καθρέπτης αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ. Είναι σε οβάλ σχήμα και μαύρο μεταλικό πλαίσιο.

Ο μαύρος νιπτήρας με τα λεπτά σχέδια στο λευκό χρώμα, κάνει το απόλυτο contrast, με την χρυσή μπαταρία και την άσπρη επιφάνεια της βάσης του νιπτήρα.

Ρόζ,πράσινο είναι ίσως από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα για ένα ξεχωριστό μπάνιο.

Σε χρώματα όπως το τυρκουάζ,το βαθύ πράσινο με γαλαζοπράσινα νερά και στο απαλό σιέλ, αποτελούν ιδανικές προτάσεις για το μπάνιο σας.

Έχετε γήινους χρωματισμούς στο μπάνιο σας; Τότε προτιμήστε περίτεχνα σχέδια και απλές βάσεις.

Για πολυτελή μπάνια τοποθετείστε νιπτήρες σε Μαροκινά σχέδια.

Χειροποίητοι  νιπτήρες μπάνιου με μοτίβα λουλουδιών.

Χειροποίητοι κεραμικοί νιπτήρες μπάνιου σε διάφορους χρωματισμούς

This Post Has One Comment

  1. Τι ομορφιά! Αυτοί οι νιπτήρες είναι κόσμημα για το σπίτι!
    Υπέροχοι όλοι ένας προς έναν
    Καλή εβδομάδα Μαρία μου

Comments are closed.

Close Menu