Τα διακοσμητικά καλάθια και η χρήση τους!

Διακοσμητικά καλάθια!

Τα καλάθια πάνε παντού, γιατί εκτός αποθηκευτικοί χώροι, γίνονται και  διακοσμητικά στοιχεία, όπου και αν τα τοποθετήσετε. Καλάθια εισαγωγής, με σχέδια από την Αφρική προσθέτουν χαρακτήρα. Ανακαλύψτε επιλεγμένα κομμάτια που θα κάνουν το σπίτι σας, να ξεχωρίζει.

Δώστε μια εξωτική πινελιά στο χώρο σας με αυτά τα καλάθια. Χειροποίητα από την Αφρική  και είναι τέλεια για την αποθήκευση , περιοδικών ή απλά διακοσμητικά στον χώρο σας.

Όμορφες εντυπωσιακές φουντίτσες δίνουν χαρακτήρα στα καλθάκια.

Υπάρχουν απεριόριστα στυλ στα καλάθια για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς.για να διαλέξεις. Μπορείτε ν’αποθηκεύστε βιβλία,μαξιλαράκια,κουβερλί και ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο.

ΠΜικρά καλαθάκια για την αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων στο μπάνιο σας.

Δυνατά εντυπωσιακά χρώματα με υπέροχες μπορντούρες και πλέξιμο από γιούτα.

 Καλάθια σε  διαφορετικά μεγέθη και σχήματα για τους λάτρεις της ρουστίκ διακόσμησης.

Καλάθια που  προσθέτουν  μια φυσική διακοσμητική πινελιά στον εσωτερικό σας χώρο.


Όμορφο και πρακτικό, αυτό το χειροποίητο ανοιχτό καλάθι θα ήταν ιδανικό για την αποθήκευση περιοδικών στο σαλόνι ή για παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρα ή στο μπάνιο. 

Προσθέστε pom-pom ,για ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

Πολύ όμορφο καλάθι με 2 λαβές για εύκολη μεταφορά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα καθιστικό για να αποθηκεύσετε περιοδικά, σε ένα δωμάτιο για τα παιχνίδια ή στο καθιστικό σας. 

Στρογγυλό καλάθι από 100% φυσικό υλικό. Αυτό το καλάθι είναι πρακτικό αλλά και διακοσμητικό αντικείμενο που θα βρει σίγουρα τη θέση του στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Το μαύρο καλάθι το μεγάλο και το μικρό ,είναι πλεκτά από άχυρο ρυζιού. Για την αποθήκευση διαφόρων μικρών αντικειμένων! Με 2 λαβές για να μεταφέρεται εύκολα και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε διακριτικά με το καπάκι του.

Όμορφα καλάθια για τις γλάστρες εσωτερικού χώρου.

Πλεχτό καλάθι σχεδιασμένο για τραπεζάκι με μεταλλικά πόδια. 


Χειροποίητο το ψηλό  πλεκτό καλάθι είναι ιδανικό για να αποθηκεύετε ότι χρειάζεστε,με δύο λαβές.

Πλεχτά καλάθια κρεμαστά επιτοίχια,για την πρασινάδα σας.

 Η αισθητική που δίνουν τα κρεμαστά καλάθια με φυτά είναι διαχρονική.  Μικρά ή λίγο μεγαλύτερα  καλάθια είναι ιδανικά για αποθήκευση μικρών αντικειμένων στο μπάνιο ή στην κουζίνα σας.

Θέλετε να βάλετε λουλούδια ή πράσινο στον χώρο σας. Αν ναι τότε κάντετο με στυλ.να βάλεις πράσινο, κάνε το με στυλ. Κρύψτε τη γλάστρα ή αντικατέστείστε τη με ένα εντυπωσιακό καλάθι. Είναι πολύ πιο όμορφο και εύκολο στη μετακίνηση. 

Αποθηκεύσετε ή φυλάξτε τ’αγαπημένα παιχνίδια του παιδιού σας στο δωμάτιο του.

Close Menu