Το μπλε χρώμα στη διακόσμηση!

Μπλε!

Όλο και περισσότεροι από εμάς εγκαταλείπουμε τα κλασικά συμβατικά χρώματα καναπέ που ταιριάζουν με όλα (εκρού, γκρι, ανθρακί, καφέ κ.ο.κ.) και προτιμούμε ένα σαλόνι με χρώμα! Το μπλε σαλόνι είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συνδυάσετε τη μοντέρνα με τη new retro διακόσμηση.

Η ζεστασιά που προσδίδει το ξύλο συνδυάζεται άψογα με έναν μοντέρνο μπλε καναπέ, όπως ο παρακάτω. Δοκιμάστε να βάλετε στο μπλε σαλόνι διάφορους τόνους του καφέ, σε διάφορα σημεία. Μπορείτε να συνδυάσετε τον μπλε καναπέ με ένα καφέ χρώμα στον τοίχο ή διάφορα μεταλλικά μικροέπιπλα από χαλκό ή ορείχαλκο ή με ένα ρετρό τραπεζάκι από ξύλο.

Υπάρχει κάτι μοναδικό στο μπλε χρώμα. Συμβολίζει την ηρεμία και τη γλυκύτητα, την καθαρή σκέψη. Δροσίζει και ηρεμεί.

Αν επιλέξετε μαξιλάρια που κάνουν αντίθεση με το μπλε, παίξτε με ασφάλεια και προτιμήστε κλασικούς συνδυασμούς όπως μπλε-κίτρινο, μπλε-πράσινο, μπλε-λευκό, μπλε-καφέ.

Διακριτικές αποχρώσεις του πράσινου (στα μαξιλάρια) και του καφέ (στο τραπεζάκι) για να μην είναι βαρετή η ομοιόμορφη μπλε εικόνα.

Για τα μαξιλάρια που ταιριάζουν σε έναν μπλε καναπέ έχουμε ατελείωτες επιλογές. Υπάρχουν δυο βασικοί τρόποι για να διακοσμήσετε τον μπλε καναπέ: να επιλέξετε χρώματα που είναι όμοια ή χρώματα που είναι εντελώς κόντρα. Αν επιλέξετε μαξιλάρια σε παρόμοιες αποχρώσεις με τον μπλε καναπέ, προτιμήστε μια ελαφρώς πιο ανοιχτή απόχρωση.

Το απαλό άγγιγμα του και η μοντέρνα  διάθεση που δημιουργεί, το μπλε βελούδο στο βαθύ χρώμα του πολύτιμου λίθου αποτελεί μια σοφιστικέ,δραματική γοητεία σε κάθε χώρο. Τολμήστε το…

Μια πολύ εντυπωσιακή αλλα και λειτουργική μεγάλη βιβλιοθήκη είναι το έπιπλο που θα εξισορροπήσει ένα ενιαίο χώρο. Αν σας αρέσει το μπλε χρώμα δοκιμάστε το σε μεγάλα έπιπλα . Είναι ένα ποπ χρώμα που θ’αλλάξει τελείως τον χώρο σας.

Η επιλογή, του μπλε χρώματος   θα φέρει εκείνη την έντονη εστίαση ακριβώς εκεί που τη χρειάζεστε.

Close Menu