Ανανέωση χρωμάτων σε τρία μικροέπιπλα με χρώματα βελούδινα!

Ανανέωση στα μικροέπιπλα!

Ανανεώστε τώρα τα έπιπλα σας,με χρώματα που θ’αλλάξουν όλο τον χώρο που θα τα τοποθετήσετε. Δεν αλλάζουμε μόνο τα παλιά έπιπλα,αλλά και κομμάτια που έχουν σκούρα χρώματα και δεν ταιριάζουν πλέον στον χώρο. Σήμερα θα σας δείξω κάποιες μικροαλλαγές,που έκανα σε τρία διαφορετικά, επιπλάκια της κόρης μου.Ένας μεγάλος καθρέπτης με βάση, μια κονσόλα με σκάλισμα και μια καρέκλα αντίκα. Κάπου εδω ξεκινάω την μεταμόρφωση τους ,μ’ευκολία και όπως πάντα με διάθεση. Θα δείτε στις παρακάτω εικόνες ότι τα έπιπλα αυτά ,μεταμορφώθηκαν και έγιναν αγνώριστα. Πριν όμως ξεκινήσω την αλλαγή των χρωμάτων τους,είχα ήδη επιλέξει τα χρώματα, που θα χρησιμοποιούσα για να ταιριάξουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου.Το αποτέλεσμα πραγματικά μας εντυπωσίασε,γαιτί κατάφερα να γίνει πραγματικότητα η ανανέωση της εσωτερικής διακόσμησης του χώρου.

Ο κορμός της κονσόλας,είναι ένα αγγελάκι που αρχικά,ήταν πολύ ταλαιπωρημένο και ξεβαμμένο το χρώμα του. Στην πρώτη εικόνα βλέπετε πως ήταν και πως έγινε με την αλλαγή χρωμάτων που έκανα.

Τα τρία αυτά έπιπλα είναι στο τελικό τους στάδιο αφού,πρώτα τα επεξεργάστηκα με την τεχνική που χρησιμοποιώ.

Από κεκτημένη ταχύτητα,μου ξέφυγε να πάρω φωτογραφίες, στον καθρέπτη και την καρέκλα πως ήταν αρχικά. Οι εικόνες θα σας βοηθήσουν να πάρετε ιδέες για να κάνετε και εσείς τις αλλαγές χρωμάτων που θέλετε στα δικά σας έπιπλα. 

Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι από την σειρά εκπληκτικών χρωμάτων της Majestic,το velvet touch,που αφήνει αυτή την βελούδικη υφή στο τελείωμα τους. 

This Post Has 4 Comments

  1. Απίθανα!!! Κρατώ τη μάρκα και το χρώμα. Α θα τα χρειαστώ οπωσδήποτε.
    Να τα χαρεί η κόρη σου είναι θαυμάσια
    Φιλιά πολλά

  2. Καταπληκτικά έπιπλα Μαρία μου και τα ανέδειξες με τον καλύτερο τρόπο! Δείχνουν φανταστικά! Να τα χαρεί η κορούλα σου!

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu