Διακόσμηση με vintage στοιχεία!

Συλλεκτικά πιάτα πορσελάνης!

Το vintage στιλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να τραβάει την προσοχή με τη γλυκιά γοητεία που αποπνέει. Αν έχετε vintage, πιάτα μιας άλλης εποχής και θέλετε να τους δώσετε θέση ,στην διακόσμηση δείτε τις εικόνες που σας δημιούργησα για να πάρετε ιδέες. Εκτός από διακοσμητικά στοιχεία,μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε γιορτές και χαρές στο σπίτι σας … Αυτό φυσικά είναι επιλογής σας, αν όμως  θέλετε να διαφυλάξετε την παλαιότητα τους και να τα έχετε,τότε μπορείτε να τα τοποθετήσετε στην βιτρίνα σας. Αποθηκεύστε τα πορσελάνινα πιάτα, σε μια κρυσταλιέρα,σε μια βιτρίνα με τζάμι για να φαίνονται και απλά όταν θα τα βλέπετε θα τα θαυμάζετε.

Βγάλτε τα πιάτα από τα ντουλάπια σας και ξεκινείστε να τα χρησιμοποιείτε. Σετ πιάτα Αγγλίας στο κόκκινο χρώμα.

Πιάτα γλυκού σερβιρίσματος και κούπες για το τσάι.

Δύο υπέροχα κομμάτια αντίκες.

Όλα αυτά τ’αντικείμενα,έχουν κάποια ιστορία να μας πούν. Οικογενειακά δείπνα,χαρές γενέθλια,γιορτές και τόσα άλλα. Με νοσταλγία και προσοχή διαφυλάτουμε ότι έχουμε από το παρελθόν,ότι μας άφησαν κληρονομιά αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας μας.

Στα γήινα χρώματα,το απαλό εκρού χρώμα συνδυάζεται με το υπέροχο χρώμα το καφές,σε μοτίβα της φύσης.

Ένα από τα πιο όμορφα σημεία, που θα μπορούσατε να τα τοποθετήσετε είναι τ’ανοιχτά ντουλάπια,αν έχετε στον χώρο σας. Έτσι θα τα έχετε στολισμένα αλλά και θα τα χρησιμοποιείτε.

Αν πάλι δεν θέλετε να τα έχετε πρός χρήση,τότε πάρτε ορισμένα κομμάτια και στολίστε τα στο τραπέζι της τραπέζαρίας,στον πάγκο της κουζίνας και βάλτε λουλούδια εποχής.

Πείτε το τσάι ή τον καφέ σας, στις φλιτζάνες της “προίκας σας.”

Μοναδικά κομμάτια στο μπλέ λευκό χρώμα,για τους λάτρεις της vintage διακόσμησης.

Στα χρώματα της λεβάντας.αυτή η μεγάλη πιατέλα. 

This Post Has One Comment

  1. Το vintage στυλ το αγαπώ πολύ. Και έχω αρκετά αλλά όχι προς χρήση. Υπέροχες φωτογραφίες φτιάχνεις και όμορφα κομμάτια
    Να σαι καλά Μαρία μου
    Καλό τριήμερο να περάσεις

Comments are closed.

Close Menu