Η σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασης στο σπίτι σας!

Η τηλεόραση έχει την θέση τηςστο χώρο σας!

Η τοποθέτηση της τηλεόρασης στο σπίτι θέλει την κατάλληλη θέση να βρείτε για να μπορείτε όλοι στην οικογένεια να βλέπετε με άνεση. Ιδιαίτερα στο καθιστικό -σαλόνι εκεί όπου πολλές βραδιές ,οργανώνετε film nights, με φίλους. Είτε είναι επιτοίχια είτε πάνω σ’ένα έπιπλο, δείτε τις εικόνες που ακολουθούν και πάρτε ιδέες.

Για την αποφυγή των καλωδίων στην τοποθέτηση, της τηλεόρασης στον τοίχο, υπάρχει η λύση τους αρκεί να την ζητήσετε από τον ηλεκτολόγο που θα την κάνει.

Επιτοίχια ράφια, για την τοποθέτηση τους πάνω από την τηλεόραση, θα βρείτε αρκετά στην αγορά, αρκεί να έχετε αποφασίσει το ύφος και το στυλ που επιθυμείτε να δώσετε στο χώρο σας.

Ο χώρος θα γίνει ακόμα πιο ζεστός, με την προσθήκη αξεσουάρ και διακοσμητικών.

Τα στηρίγματα των τηλεοράσεων στο τοίχο, είναι μια καλή λύση, όπως και τα μικροέπιπλα ή τα λίγο μεγαλύτερα. Αυτά, τα λίγο μεγαλύτερα, είναι ιδιαίτερα βολικά γιατί χρησιμοποιούνται και σαν ντουλάπια αποθήκευσης για διάφορα πράγματα.

Έχετε αποφασίσει για το που θα βάλετε την  tv. Όπως βλέπετε και στην εικόνα έχει προβλεφθεί να μην φαίνονται τα καλώδια της τηλεόρασης και αυτό την κάνει να φαίνεται σαν πίνακας. Δημιουργείστε ένα ωραίο εντυπωσιακό ντεκόρ,τοποθετώντας γύρω πίνακες ή φωτογραφίες.

Μια ωραία ιδέα, είναι να ντύσετε με πέτρα, το χώρο που θα φιλοξενήσει την τηλεόραση σας,για να την τοποθετήσετε στον τοίχο.

Για ένα μοντέρνο καθιστικό με απλές γραμμές στα έπιπλα,η θέση της τηλεόρασης είναι πάνω σ’ένα λευκό αποθηκευτικό έπιπλο. Πάνω από την tv, ένα επιτοίχιο ράφι με μικρά διακοσμητικά στοιχεία, εξισορροπεί την διακόσμηση στον χώρο.

Το rustic,έπιπλο φιλοξενεί την tv,και γύρω από αυτή υπάρχουν τα κάδρα τοποθετημένα.

Εδω βλέπετε στο έπιπλο την σωστή διάταξη των πινάκων εφ’όσον έχετε την τηλεόραση σας από την δεξιά πλευρά.

Μινιμαλιστική διάθεση για τον χώρο του υπνοδωματίου.

Μια πολύ όμορφη ξύλινη βάση σε δύο χρώματα γίνεται το κατάλληλο έπιπλο για την τηλεόραση στον χώρο σας.

Μοντέρνα λιτή γραμμή επίπλων και η τηλεόραση είναι επιτοίχια και αρμονικά δεμένη με το υπόλοιπο σύνολο της διακόσμησης.

Εδω δυσκολεύτηκα να καταλάβω που είναι η τηλεόραση ,αλλά την διέκρινα από το μαύρο της οθόνης της. Καλό είναι ν’αποφεύγετε να τοποθετείτε βάζα ή ότι άλλο αντικείμενο έχει ύψος μπροστά από την οθόνη. 

Ολοκληρωμένη επίπλωση στην μια πλευρά του τοίχου στο καθιστικό σας. Η τηλεόραση έχει βάση και είναι τοποθετημένη στο μεγάλο ράφι του επίπλου.

Επιλέξτε ήσυχα χρώματα για τον τοίχο που θα υποδεχθεί τις συσκευές, γιατί θα τον κοιτάτε συνέχεια.

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι το κατάλληλο ύψος στην τοποθέτηση της τηλεόρασης. Η οθόνη πρέπει να είναι ευθεία με το ύψος των ματιών σας, για να μπορείτε να βλέπετε χωρίς να κουράζετε τον αυχένα σας.

Μια όμορφη ιδέα είναι η κατασκευή μιας ξύλινης επένδυσης στον τοίχο…εκεί τοποθετείστε την tv,και στα κάτω ράφια την μουσική σας.

This Post Has 2 Comments

  1. Όλες οι λύσεις έχουν να κάνουν με ευθείες τοποθετήσεις τι κάνουμε σε περίπτωση που εκεί που πρέπει να μπει η τηλεόραση είναι σε γάμα και μπαίνει μόνο διαγώνια; Προτάσεις για κάτι τέτοιο ;

    1. Σ’αυτή την περίπτωση γίνεται μελέτη του χώρπυ και η σωστή διάταξη του επιπλου της τηλεόρασης ή την τοποθέτηση της στον τοίχο.

Comments are closed.

Close Menu