Κούνια-Μπέλα,για στιγμές χαλάρωσης!

Ώρα για χαλάρωση και απόλαυση

Ο ωραίος καιρός, οι ηλιούλουστες ημέρες,κυλάνε όμορφα και το καλοκαιράκι έχει μπεί για τα καλά. Αυτό που ζητάμε είναι να είμαστε σ’ένα πιο χαλαρό και όμορφα διακοσμημένο περιβάλλον για ώρες χαλάρωσης και απόλαυσης. Αν έχετε βεράντα ή μπαλκόνι που διαθέτει χώρο,μην διστάσετε να τον φέρετε στα μέτρα σας και στις επιθυμίες σας. Μια κουνιστή κρεμαστή πολυθρόνα είναι μια πολύ καλή ιδέα. Υπάρχουν άπειρα σχέδια,ποιότητες και υλικά που θα σας δώσουν να έχετε την κατάλληλη επιλογή για εσάς. Βελτιώστε,λοιπόν και διαμορφώστε τον εξωτερικό σας χώρο κάνοντας μικρές προσθήκες. Μια από αυτές είναι η “κούνια-μπέλα”.

Ακόμα και σε πολύ μικρούς χώρους μπορείτε να κρεμάσετε κούνιες -αιώρες κήπου,βεράντα ή για το μπαλκόνι σας.  Είναι άνετες και αγκαλιάζουν το σώμα όμορφα και χαλαρά. 

Κούνια για τους ρομαντικούς και λάτρεις του λευκού χρώματος.

Πολυθρόνα -κούνια rattan, κρεμαστή στην βεράντα με μαξιλάρια για να έχετε ένα αναπαυτικό κάθισμα για τις στιγμές που χαλαρώνετε.  Γενικά τέτοιες μικρές, λεπτομέρειες προσθέτουν πολύ στιλ και αναβαθμίζουν την αισθητική στον κήπο ή την βεράντα.

Η πολυθρόνα έχει ένα δυνατό χρώμα και κάνει αντίθεση με το πράσινο της φύσης.

Κρεμαστές πολυθρόνες σε φυσικό χρώμα rattan.

Περίτεχνα σχέδια και ολοκληρωμένο σετ για πιο απαιτητικούς στην διακόσμηση του χώρου τους.

Για τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού!

Φυσικά αυτές οι υπέροχες  κρεμαστές ή όχι κούνιες ,πάνε παντού. Σ’ένα δωμάτιο,όπου εσείς θα επιλέξετε τοποθετήσετε την πολυθρόνα-κούνια και αφεθείτε στο να απολαύσετε διαβάζοντας,ένα βιβλίο ή απλά να χαλαρώσετε.

Σε μια γωνία στου καθιστικού σας,προσθέστε την πολυθρόνα,και τυλίξτε γύρω της όμορφα μικρά φωτάκια και μαξιλάρια για να απολαύσετε όμορφες στιγμές.

Δημιουργείστε μια εξωτική γωνία με την κρεμαστή rattan,πολυθρόνα.

Μικρές πολυθρόνες για τα παιδικά δωμάτια,προσαρμοσμένες στο ιδανικό ύψος και αφήστε τα παιδιά σας να το απολαύσουν.

Δύο διαφορετικές πολυθρόνες,στολίζουν τα παιδικά δωμάτια,αλλά και δίνουν χαρά στα παιδιά κάνοντας κούνια. 

Πλεκτή αιώρα για μεγαλύτερα παιδιά στο δωμάτιο τους.

Πολύχρωμη αιώρα και πολυθρόνα για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Κούνιες από τέντα!

Η τέντα για μια κούνια στον κήπο προστατεύει από τον ήλιο, μια βροχή, δημιουργεί την ζεστή ατμόσφαιρα και φυσικά πάει παντού. 

Πλεκτές κούνιες-αιώρες!

Κρεμάστε την κούνια στο δέντρο,σ’ένα γερό κλαδί για να κάνουν κούνια τα παιδιά σας. 

Σε μεγαλύτερους χώρους όπως σε κήπους μπορείτε να έχετε μια κρεμαστή πολυθρόνα με σκελετό και πλεκτό νήμα ή μια κούνια κήπου για περισσότερη άνεση.

Close Menu