Λέμε ΝΑΙ, στα ουδέτερα χρώματα για το βάψιμο στους τοίχους!

Βάφοντας τους τοίχους!

Είναι το δεύτερο άρθρο που κάνω, με θέμα τις γήινες αποχρώσεις για το βάψιμο των τοίχων του σπιτιού. Παρατηρώντας, μέσα από την ομάδα μου, τις ανάγκες σας και τις ερωτήσεις που κάνετε,κατάλαβα,ότι αυτό το καιρό θέλετε οι περισσότεροι από εσάς ν’ανανεώσετε τα χρώματα στους τοίχους. Είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ συχνά και καλό θα είναι να ξέρετε κάποια πράγματα που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

Αυτά τα χρώματα,ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα, ικανοποιώντας το μάτι χάρη στις αναφορές στα στοιχεία της γης, του νερού και του πάγου. Αν θέλετε να συνδυάσετε γήινο χρώμα με ένα ψυχρό, επιλέξτε πιο έντονες αποχρώσεις του (π.χ. μαύρο-μπλε ή φωτεινό λευκό), και για να το συνδυάσετε με ένα θερμό, επιλέξτε πιο θερμούς τόνους των ουδέτερων (π.χ. καφέ ή μπεζ). Θυμηθείτε ότι τα ουδέτερα γήινα χρώματα «δουλεύουν» ωραιότατα και μεταξύ τους. Δείτε στις εικόνες ιδέες και συνδυασμούς  χρωμάτων. Την απόφαση θα την πάρετε ανάλογα με το στύλ διακόσμησης που έχετε στο χώρο σας,τα έπιπλα και αν πραγματικά είστε λάτρεις των ουδέτερων χρωμάτων.

Σε δύο διαφορετικούς τόνους, του καφέ-μπεζ για το καθιστικό σας.

Για μοντέρνα διακόσμηση ,αυτά είναι τα πιο ιδανικά χρώματα που θα μπορούσατε να επιλέξετε.

Το πιό ανοχτό χρώμα, μέσα από την παλέτα του γκρί. Ιδανικό ,φωτεινό και άψογα συνδυασμένο μ’έπιπλα σε ουδέτερους χρωματικούς τόνους. Μια ωραία και γλυκιά αντίθεση στα χρώματα του απαλού σιέλ,είναι η χρωματική πινελιά που απογειώνει την διακόσμηση.

Υπέροχο χρώμα,γλυκό και φωτεινό που ταιριάζει με τις ξύλινες λεπτομέρειες,στα ραφάκια στο τοίχο,αλλά και το ξύλινο πάτωμα.

Για εσάς που αγαπάτε και θέλετε μια πιό minimal,διακόσμηση στον χώρο σας,αυτό το χρώμα ταιριάζει στο τοίχο του καθιστικού,αναδεικνύοντας τις λιτές γραμμές των επίπλων και τα διακοσμητικά στοιχεία.

Ένα υπνοδωμάτιο με χρώμα που ζεσταίνει τον χώρο και ταιριάζει σε κάθε είδους διακόσμηση που θα έχετε.

Τα ουδέτερα χρώματα,όπως το απαλό μπέζ σε συδυασμό με το λευκό και το απαλό σιέλ χρώμα ,έχουν μια χρωματική αρμονική διάθεση στο υπνοδωμάτιο.

Τέλος στο μπάνιο ,κυριαρχεί το λευκό χρώμα στο νιπτήρα και ταιριάζει απόλυτα τα χρώματα σε ουδέτερους τόνους.

Close Menu