Το ροζ(pink),χρώμα στους τοίχους!

ΡΟΖ!

Το ροζ χρώμα κερδίζει όλο και περισσότερο οπαδούς. Πολλοί είναι εκείνοι,που βάφουν τους τοίχους, σε δωμάτια και με τα κατάλληλα έπιπλα και συνδυασμούς χρωμάτων, έχουν ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον. Δείτε παρακάτω τις προτάσεις που σας ετοίμασα και πάρτε ιδέες για το δικό σας σπίτι!

Το ροζ ταιριάζει ,τόσο σε μοντέρνο όσο και κλασσικό στυλ διακόσμησης.Η χρωματική παλέτα του,είναι μεγάλη και έτσι σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει για τον χώρο σας. .

Είτε αποφασίσετε να βάψετε σε ροζ τον ένα τοίχο, ή όλο το δωμάτιο το αποτέλεσμα θα σας δώσει ευχαρίστηση βλέπετας το. Εδω στην εικόνα το dusty pink color ,καλύπτει όλους τους τοίχους και δένει αρμονικά με τα έπιπλα στον χώρο.

Στα παιδικά δωμάτια το ροζ,παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για τα κοριτσάκια,αρκεί να επιλέξετε το κατάλληλο.

Άψογος και χαρούμενος συνδυασμός με το λευκό χρώμα στα έπιπλα και σε συνδυασμό με το ξύλινο πάτωμα.

Υπνοδωμάτιο σε απαλούς τόνους και το αποτέλεσμα απογειώνει την διακόσμηση.

Χρωματική παλέτα του απαλού ροζ.

Στον καθιστικό ένα έπιπλο λευκό λάκα,με τον χρυσό καθρέπτη και τα καδρα δένει απόλυτα με το βαμμένο ροζ τοίχο.

Μέσα από τις παστέλ αποχρώσεις του ρόζ,το πιο σκούρο χρώμα του mint,κάνει αντίθεση στο κάτω μέρος του τοίχου, που είναι βαμμένο και συμπληρώμεται η διακόσμηση με στοιχεία του rosen cold.

Δείτε στην εικόνα ένα όμορφο μικρό μπαράκι ,στην μια πλευρά του τοίχου που είναι βαμμένος ροζ.

Στο γραφείο,επίσης ένας ροζ τοίχος κάνει την απόλυτη αντίθεση με το γκρί χρώμα.

Στο υπνοδωμάτιο,υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία,όπως ξύλινο κρεβάτι,λευκά κομοδίνα και rosen gold διακοσμητικά, που φέρνουν ένα μοναδικό στυλ διακόσμησης.

Φυσικά και τα ρόζ πλακάκια,αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για το μπάνιο. Δείτε πόσο όμορφο είναι και πόσο ταιριάζει η ταπετσαρία με τα πράσινα φυλλώματα.

Σίγουρα ότι και αν επιλέξετε στο τέλος, μέσα από την μεγάλη γκάμα του ροζ χρώματος,θα το χαίρεστε βλέποντας το γιατί είναι χαρούμενο και σαν ζαχαρωτό! 

This Post Has One Comment

  1. Μ’αρέσει το ροζ με το γκρι πάρα πολύ αν και το ροζ από μόνο του δεν είναι αγαπητό χρώμα. Οι συνδυασμοί όμως είναι καταπληκτικοί καθώς και οι χρωματικές παλέττες που μας έδειξες
    Καλή Κυριακή Μαρία μου

Comments are closed.

Close Menu