Χρώματα στους τοίχους για ένα στυλάτο σπίτι!

Χρώματα για το βάψιμο στους τοίχους του σπιτιού σας!

Αναβαθμίστε και ανανεώσετε τον χώρο του σπιτιού σας, βάφοντας  με χρώματα που θα μπορούσατε μ’ευκολία ,να επιλέξετε για τους τοίχους στο σπίτι σας. Είναι τα χρώματα, που σας εμπνέουν και δίνουν αυτό που χρειάζεστε όλοι σας,την ζεστασιά και την εύκολη προσαρμογή των υπολοίπων χρωμάτων στην διακόσμηση. Ταιριάζουν σ’όλα τα δωμάτια του σπιτιού και γίνονται φιλικά και οικεία στον χώρο σας. Ξεκινήστε το βάψιμο και να είστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανοιώσετε. Δείτε τα moodboard,που έφτιαξα για εσάς και ολοκληρώστε τις ιδέες σας,ως πρός το βάψιμο του σπιτιού. 

Ένα γλυκό ροδακινί χρώμα,ταιριάζει στο υπνοδωμάτιο και συνδυάζεται με το γκρί κεφαλάρι του κρεβατιού ,όπως και το γκρί ανοιχτό χρώμα στα σκεπάσματα και συμπληρώνεται με το χρυσό μεταλλικό τραπεζάκι. 

Άλλο ένα υπνοδωμάτιο στην σοφίτα του σπιτιού,με λευκό χρώμα στην οροφή,για να φαίνεται μεγαλύτερος ο χώρος και το πιο σκούρο χρώμα στο ροδακινί στους τοίχους του δωματίου. Το λευκό χρώματα στα διακοσμητικά το φωτίζει ακόμα περισσότερο και δίνει μια μοναδική αίσθηση νεανικότητας.

Το ροδακινί επικρατεί στον ένα τοίχο του δωματίου και δένει απόλυτα με τα ρόζ παστέλ χρώματα και τα φυσικά ψάθινα διακοσμητικά στον χώρο.

Δείτε το καθιστικό και αντιγράψετε το στυλ διακόσμηση που έχει για ένα cozy styl decor.

Δείτε πως θα μπορούσατε να ταιριάξετε το κεραμιδί χρώμα με άλλους συνδυασμούς χρωμάτων σ’αυτό το moodboard.

Η μεγάλη χρωματική γκάμα των γήινων θερμών χρωμάτων,σας επιτρέπει να έχετε πολλές χρωματικές επιλογές.

Για μια μοντέρνα και βολική τραπεζαρία,το ροδακινί σκούρο χρώμα αυτό συνδυάζεται απόλυτα με τον καναπέ στο ημίλευκο χρώμα,τις καρέκλες στο χρώμα της ελιάς το ανοιχτό,καθώς και το μπλέ σκούρο χρώμα στο χαλί. Διαφορετικά χρώματα, που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι ταιριάζουν μεταξύ τους,δίνουν αυτό το ωραίο αποτέλεσμα στην διακόσμηση.

Για τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού, το χρώμα αναδεικύεται περισσότερο και κάνει αντίθεση με το ξύλινο δάπεδο. 

Για να επιτύχετε και εσείς αυτά τα χρώματα,θα επιλέξετε τις  πιο κατάλληλες αποχρώσεις του. 

Εδω βλέπετε μια μίξη χρωμάτων στο μπεζ- καφέ -ρόζ,που απαλαίνει δυναμικά τον χώρο και δίνει περισσότερο φως στην κουζίνα ή οποιαδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού,αν επιλέξετε.

Το ίδιο στην συνέχεια και για το μοντέρνο  και λιτό υπνοδωμάτιο με αυτο τον χρωματισμό.

Προχορώντας στην σελίδα θα δείτε και άλλα ιδανικά χρώματα για να κάνετε τις επιλογές σας στο βάψιμο των τοίχων. Ένα επίσης διαχρονικό χρώμα για όλους του χώρους του σπιτιού είναι το παστέλ χρώμα που βλέπετε. Χαρούμενο και φωτεινό χρώμα για ένα γραφείο…

…για ένα καθιστικό με την υπέροχη σύνθεση στο λευκό χρώμα…

…για babyroom,το πιο ιδανικό και ουδέτρο απαλό χρώμα…

…συνδυάζεται με το λευκό αλλά και το φυσικό χρώμα του ξύλου…

Το απόλυτο χρώμα για κοριτσάκια στο υπνοδωμάτιο τους. 

Αν δεν θέλετε να βάψετε όλους του τοίχους,τότε επιλέξετε τον ένα τοίχο,ή βάψετε τον μισό.

Εδώ είναι το χρώμα που δίνει βάθος στον ένα τοίχο ,για το babbyrrom.

Γιατί όχι και στο υπνοδωμάτιο του μωρού σας σ’αυτό το γλυκό κεραμιδί χρώμα;

 

Το τερακότα χρώμα είναι ευπροσάρμοστο,τόσο όσο χρειάζεται για να ταιριάξει σε οποιοδήποτε χώρο, αλλά ταυτόχρονα τόσο δυνατό όταν χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες στους τοίχους.

Λίγο περισσότερο καφέ χρώμα στην μίξη χρωμάτων και μέχετε ένα δυναμικό και διαχρονικό χρώμα ,που αναδεικνύεται με ξύλινες ανοιχτού χρώματος επιφάνειες.

Έχτε μπακιρένια στοιχεία στην κουζίνα σας; Δείτε πόσο ταιριάζουν με αυτό το γλυκό χρώμα και ζεσταίνουν τον χώρο περισσότερο.

Ένα επίσης πιο απλό χρώμα είναι αυτό του διαδρόμου που έχει στην μίξη του το μπέζ-ρόζ.

Μοντέρνα καθιστικά με ανάλαφρη υφή στα υφάσματα και σωστή επιλογή των διακοσμητικών στοιχείων, συνδυάστηκαν και έφεραν αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα.

Close Menu