Αλλαγή σε υφάσματα,στόφες και μαξιλάρια στον κόσμο του design!

Στόφες και μαξιλάρια στη διακόσμηση!

Η έμπνευση,η διάθεση για αλλαγές και οι νέες τάσεις στη διακόσμηση εσωτερικούθα σας δώσουν χαρά και ανανέωση στον δικό σας χώρο.Στον κόσμο του ντιζάιν, υπάρχει πάντα διαθέσιμος χώρος για δημιουργικές αλλαγές. Κάνετε την ανατροπή,και δώστε την πολυχρωμία,απελευθερωθείτε και νιώστε χαρά.

Θα ζείτε καλύτερα.

Τα ρομαντικά χρώματα, τα έντονα διακοσμητικά και τα υφασμάτινα στοιχεία, έρχονται μαζί για να δημιουργήσουν ένα δωμάτιο γεμάτο ζωντάνια και ύφος. Το φυσικό φως που έρχεται μέσα από τα παράθυρα αναπηδά,στις ροζ αποχρώσεις και το πράσινο των φυτών, ενώ το χρυσό επιδαπέδιο φωτιστικό, βοηθά στη συνολική εικόνα της διακόσμησης.

Βελούδινο ανάκλιντρο,στο  soft pink color,είναι τοποθετημένο στην γωνία του καθιστικού.Στον τοίχο τοποθετημένα καδράκια και ο πίνακας σε χρώματα που συνδυάζονται με το σύνολο της διακόσμησης. Τα φυτά και μαξιλάρια ,τονίζουν ακόμα περισσότερο και δημιουργούν αντιθέσεις.

Οι έντονες πινελιές χρώματος, δίνουν ζωντάνια σε αυτόν το εκλεκτικό σαλόνι. Τα φωτεινά μαξιλάρια με το ζεστό πορτοκαλί χρώμα στην επένδυση του καναπέ, δημιουργούν μια πολύ φιλόξενη και οικεία ατμόσφαιρα.
Προσπέστε μαξιλάρια διαφορετικά σε σχέδιο και χρώμα,για να πετύχετε ένα αποτέλεσμα σύμφωνο με την τελευταία λέξη της μόδας.

Μια πολυθρόνα,μπορεί να αλλάξει διάθεση και…εποχή με ένα μόνο μαξιλάρι.Αρκεί αυτό να διαθέτει λουλούδια για ντεσέν και πολλά και έντονα προκλητικά χρώματα. 

Ένα σαλόνι που  γεμίζει ενέργεια,όλο τον χώρο μετο γλυκό χρώμα της μέντας. Τα χρώματα στα μαξιλάρια του καναπέ, το άπλετο φυσικό φως και τα φυτά στις γλάστρες,συμπληρώνουν μοναδικά την διακόσμηση .

Διακοσμητικά στοιχεία,για ένα εκλεπτυσμένο στυλ διακόσμησης ,από την δεκαετία του -60 (mid sentury modern).

Ακόμη κι αν ο χώρος σας ,είναι μοντέρνος και μίνιμαλ,χρειάζεται μια παλιά πινελιά.Με πολυθρόνες που έχουν, εντυπωσιακά μοτίβα στην στόφα τους,θα αλλάξετε τελείως την εμφάνιση του χώρου σας.

Συμβαίνει πολλές φορές όσο περνάνε τα χρόνια, να βαριόμαστε το ύφος ενός δωματίου του σπιτιού μας. Αναρωτιόμαστε τι μπορεί να κάνουμε ώστε να γίνει πιο ευχάριστο,πιο φωτεινό,πιο χρωματιστό.Βρείτε τρόπους ανανέωσης ενός χώρου,βρείτε ιδέες ντιζαινάτες,ιδέες που με λίγη φαντασία γίνονται πραγματικότητα. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε με την αλλαγή των υφασμάτων, στα μαξιλάρια,ριχτάρια και στόφες στους καναπέδες και πολυθρόνες

Close Menu