Ανανέωση στις πολυθρόνες με υφάσματα και όμορφα μοτίβα!

Υφάσματα για τις πολυθρόνες!

Ανανεώστε,φρεσκάρετε και “ντύστε” ξανά τις πολυθρόνες σας,με υφάσματα και νέα μοτίβα σε ταπετσαρίες. Αναζητείστε ιδέες και τάσεις διακόσμησης για να φτιάξετε τα έπιπλα σας. Μπορέιτε να κάνετε αλλαγές και να τολμήσετε  ανατρεπτικούς συνδυασμούς. Με μια βόλτα στην αγορά,τώρα που είναι περίοδος εκπτώσεων,θα βρείτε μεγάλη συλλογή υφασμάτων ,όπως  εμπριμέ, φλοράλ ή και μονόχρωμα με έντονα χρώματα. Δημιουργήστε χρωματικές αντιθέσεις και κάντε πιο ενδιαφέρον τον χώρο σας. Σίγουρα είναι μια πρόταση που για την αλλαγή τους,έχει μικρό κόστος.  Παίξτε με τα στυλ και το ύφος. Συνδυάστε μοντέρνα έπιπλα με πολυθρόνες vintage ρετρό με κλασσικό η ρομαντικό σχεδιασμό.

Κάνετε απαλούς συδυασμούς,με βάση το παστέλ κίτρινο χρώμα στο ύφασμα. Συμπληρώστε με μοτίβα που θα δώσουν την ένταση στην πολυθρόνα σας και τα μαξιλάρια.

Δείτε μοτίβα σε υφάσματα εμπριμέ ριγέ και μονόχρωμα για τις πολυθρόνες. Αξιοποιήστε όσο μπορείτε τον χώρο σας ,προσθέτοντας τις πολυθρόνες που έχετε ανανεώσει και  δημιουργείστε εξαιρετικά όμορφες γωνίες.

Στα απαλά χρώμα του πράσινου,  θα απογειώσει την αισθητική του χώρου σας.

Η πολυθρόνα έχει επένδυση με ύφασμα ριγέ στο πράσινο-λευκό χρώμα και στην δεξιά πλευρά πάνω στο χαρούμενο και φωτεινό καρό. Συμπληρώστε στην διακόσμηση τραπεζάκι και φυτά,δημιουργώντας τον δικό σας χώρο.

Εμπριμέ,floral,υφάσματα!

Τα διαφορετικά μοτίβα και υφές υφασμάτων αλλάζουν ριζικά την εικόνα της πολυθρόνας.

Τ αυφάσματα με χρώμα και μοτίβα,προσθέτουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στο καθιστικό σας,στο υπνοδωμάτιο ή όπου την τοποθετήσετε.

Βάλτε λοιπόν την σφραγίδα της προσωπικότητάς σας στο χώρο του σαλονιού, τολμώντας να προσθέσετε μία ιδιαίτερη πολυθρόνα με χρώματα και μοτίβα.

Χρωματικοί συδυασμοί,μέσα από την χρωματική παλέτα του μπλε.

Μπλε και λευκό χρώμα στις πολυθρόνες!

Τοποθετείστε την πολυθρόνα στο υπνοδωμάτιο σας, που με ιδιαίτερη αισθητική, χαρίζει την άνεση αλλά και την χρηστότητα στον χώρο σας.

Τέλος, αν είστε σε περίοδο ανανέωσης της ταπετσαρίας επίπλων,προτιμείστε υφάσματα και υλικά αντοχής για να τα χαρείτε με άνεση!

Close Menu