Βάψτε τους τοίχους,του σπιτιού σας στις αποχρώσεις του Μπλε!

Αποχρώσεις του Μπλε!

Το  μπλε και οι αποχρώσεις του είναι τα χρώματα που μπορείτε να βάψετε στους τοίχους του σπιτιού σας,επιλέγονταςγια κάθε δωμάτιο ξεχωριστά την κατάλληλη απόχρωση.Για μένα προσωπικά αυτά τα χρώματα τα ονομάζω,”ουράνια”γιατί έχουν μια ιδιαίτερη αύρα και απαλή ευγενική κομψότητα.

Αν το δωμάτιο έχει αρκετό φως της ημέρας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρύους και πιο σκούρους τόνους. Με έλλειψη φωτός, πρέπει να επιλέξετε φωτεινά ζεστά χρώματα. Συνδυάστε τις κρύες αποχρώσεις με ζεστό.

 Αυτό το χρώμα δίνει μια ανάλαφρη και κομψή συγχρόνως διακόσμηση, στο υπνοδωμάτιο,που συχνά την επιδιώκουμε για ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Αν θέλετε σχήματα στους τοίχους προτιμείστε,αυτούς του τόνους του μπλε. Το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο φωτεινό και μοντέρνο για το καθιστικό σας, ή όποιο δωμάτιο εσείς επιλέξετε. 

Σε ένα μοντέρνο  καθιστικό, είναι καλύτερο να διακοσμήσετε το ανώτατο όριο σε λευκό. Αυτό θα επεκτείνει οπτικά το δωμάτιο.

Τα πιο δημοφιλή χρώματα του μπλε για εσωτερική διακόσμηση είναι τα τυρκουάζ, το παστέλ σιέλ, το  γαλαζοπράσινο, ο ουρανός και το μπλε του πάγου. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι παστέλ μπλε αποχρώσεις θα συνδυαστούν με τους ίδιους χλωμούς, ήρεμους τόνους και το κορεσμένο μπλε με φωτεινά, βαθιά χρώματα.

Για τα δάπεδα,σ’ένα δωμάτιο που οι τοίχοι του είναι βαμμένοι στις αποχρώσεις του μπλέ,επιλέξτε laminate,ή παρκέ από φυσικό ξύλο.Ζεσταίνει τον χώρο και προσδίδει την σύγχρονη διακόσμηση στο χώρο σας.

Για πιο minimal,χώρους επιλέξτε αυτούς του τόνους του μπλε. 

Αν δεν θέλετε πλακάκια στο μπάνιο σας,τότε επιλέξετε ένα απαλό και φωτεινό χρώμα του μπλε. Το παστέλ σιέλ είναι ιδανικό χρώμα και συνδυάζεται με το λευκό χρώμα των επίπλων!  

This Post Has One Comment

 1. Υπέροχες αποχρώσεις του μπλε!!
  ΤΙς αγαπώ ιδιαίτερα.
  Αυτό το μπάνιο όμως μου εκλεψε την καρδιά…σαλόνι είναι όχι μπάνιο!!
  Καλησπέρα Μαρία μου
  Καλές διακοπές αν πας. Καλά να περάσεις όπου και αν είσαι
  Τα λέμε από Σεπτέμβρη

Comments are closed.

Close Menu