Διακόσμηση με πήλινα γλαστράκια και ξύλινες κορνίζες,(DIY)!

Διακόσμηση με υπέροχα πήλινα γλαστράκια και ξύλινες κορνίζες.

Μέσα από την δημιουργία,πάντα βγαίνει κάτι καλό και αυτό φαίνεται στο τέλος μιας κατασκευής ή οτιδήποτε άλλο κάνω. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να δίνω ιδέες μικρές ή μεγάλες για όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα. Γι’αυτό επέλεξα σήμερα να σας δείξω, τα μικρά πήλινα γλαστράκια και τις μικρές ξύλινες κορνιζούλες,που είχα και έκανα την μεταμόρφωση τους με τον δικό μου τρόπο.
 Χρησιμοποίησα ακρυλικά χρώματα και στένσιλ, για να έχω αυτό το αποτέλεσμα που βλέπετε στην εικόνες.

Μικρά ή μεγάλα με ζωηρούς χρωματισμούς, άλλα μονόχρωμα ή με ζωγραφική.Τα πήλινα γλαστράκια,είναι μια υπέροχη διακοσμητική πρόταση για το μπαλκόνι, την βεράντα ή ακόμα και μέσα στο σπίτι, στη βιβλιοθήκη, στον πάγκο της κουζίνας, σε παράθυρα και όπου αλλού ταιριάζουν στο χώρο.Το ίδιο είναι και οι μικρές κορνιζούλες,που ταιριάζουν με τα πήλινα γλαστράκια και δίνουν ένα όμορφο στυλ διακόσμησης. Αυτά θα δείτε σήμερα τις δικές μου δημιουργίες στα πήλινα γλαστράκια και τις ξύλινες κορνιζούλες.

Τα πήλινα γλαστράκια φυτεμένα, δημιουργούν υπέροχες γωνιές, διακοσμούν το τραπέζι, τον πάγκο, τα ράφια στον τοίχο και συχνά ολοκληρώνουν μια διακοσμητική πρόταση που θέλετε να κάνετε στο χώρο σας.

This Post Has 2 Comments

  1. Μπράβο σου!! Πολύ όμορφα ΄και πρωτότυπα τα χρώματα και ο σχεδιασμός.
    Πάντα η δημιουργία μας φτιάχνει τη διάθεση ειδικά αν δίνουμε και ιδέες όπως εσύ, τότε είμαστε πλήρεις
    Καλημέρα Μαρία μου

  2. Πανέμορφα όλα Μαρία μου και τα γλαστράκια και οι κορνίζες! Υπέροχα σχέδια και χρώματα! Πολλά φιλιά!

Comments are closed.

Close Menu