Καλοκαιρινές ιδέες με συνθέσεις από κοχύλια(diy)!

Συνθέσεις με κοχύλια!

Φέρτε τον θησαυρό της θάλασσας, στο σπίτι σας και δημιουργείστε ένα βυθό μέσα σε γυάλες. Είναι η περίοδος του καλοκαιριού που εμπνέει και μας δίνει αυτή την ώθηση της δημιουργίας. Αυτές τις ημέρες ασχολήθηκα με το να δημιουργήσω μια καλοκαιρινή γωνία στο σπίτι μου με δύο γυάλινα αντικείμενα. Αυτά που χρειάστηκα και αγόρασα,είναι η άμμος στο σιέλ χρώμα,άσπρα χαλίκια και πέτρες πιο μεγάλες . Τα μικρά καραβάκια και η βάρκα μαζί με τα κοχύλια τα είχα,οπότε ξεκίνησα αμέσως το γέμισμα της πρώτης γυάλας με τα υλικά μου.Τοποθέτησα πρώτα την άμμο και στην συνέχεια τα χαλικάκια. Ακολούθησαν τα καραβάκια,τα κοχύλια και αστερίες και τέλος ένα μικρό παχύφυτο για να δώσει χρώμα.

Δείτε τις δικές μου κατασκευές  και στις παρακάτω εικόνες ,συγκέντρωσα πολλές ιδέες, για να φτιάξετε και εσείς την καλοκαιρινή σας γωνία.

Κοχύλια και αερόφυτα στα βάζα!

Τα κοχύλια, οι αστερίες και όλα τα καλοκαιρινά διακοσμητικά ,μπορούν να δώσουν την καλοκαιρινή όψη που χρειάζεστε στο σπίτι σας.

Οι γυάλες σε διάφορα σχήματα και μεγέθη μετατρέπονται σε βυθό της θάλασσας ή ότι άλλο σχετικό με καλοκαιρινά διακοσμητικά. Διαλέξτε γυάλες στο μέγεθος που θέλετε και γεμίστε με άμμο,μικρά βότσαλα,κοχύλια,αστερίες και αερόφυτα για να δώσετε την όψη του βυθού.

Αν έχετε παιδιά σίγουρα θα υπάρχουν και παιχνίδια. Διαλέξτε μικρές φιγούρες σε ζωάκια ή ότι άλλο μικροαντικείμενο και βάλτε το μέσα στην γυάλα,όπως βλέπετε και στις δύο φωτογραφίες εδώ.

Είτε μαζί με παχύφυτα και κοχύλια  είτε μόνο μεγάλα υπερμεγέθη κοχύλια, είναι ένας λόγος φέτος το καλοκαίρι να αρχίσετε να κα΄νετε την συλλογή σας. 
Μικρές ή μεγαλύτερες γυάλες, μέσα σε πιάτα ή δίσκους, με κοχύλια,τις καλοκαιρινές σας αναμνήσεις.
Γυάλες και βαζάκια κάθε είδους και μεγέθους, μοντέρνα ή κλασικά αναδεικνύουν ιδανικά  τα κοχύλια και τα προστατεύουν από τη σκόνη.

Κεριά και κοχύλια!

Τα κεριά βρίσκονται ,μέσα σε γυάλες, βάζα, δίσκους και πιατέλες. Συνδυάζονται με στοιχεία όπως είναι η άμμος, τα βότσαλα, η ψάθα, τα σκοινιά και άλλα. Τα κεριά είναι από τους πιο εύκολους τρόπους για να δημιουργήσετε εποχικές διακοσμητικές συνθέσεις.

Διακοσμητικά αντικείμενα στο σχήμα των κοχυλιών!

Αστερίες, κοράλλια και μεγάλα κοχύλια, σε συνδυασμό με  μικρά κοχύλια σε πιατέλες στολίζουν τον χώρο.

Διακόσμηση με καλοκαιρινά στοιχεία!

Κορνίζα με κοχύλια και μικρές πεταλίδες!

Οι θησαυροί του βυθού ,είναι θέμα άκρως καλοκαιρινό και γοητευτικό που προσφέρεται για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας ποικιλοτρόπως. Μην ξεχάσετε να μαζέψετε κοχυλάκια και άλλα θαλασινά για να δημιουργήσετε τις φετινές καλοκαιρινές σας αναμνήσεις!

Σας εύχομαι ένα όμορφο και ανέμελο καλοκαιράκι!

Close Menu