Στρώστε λευκά και μπλε σεντόνια στο υπνοδωμάτιο σας!

Σεντόνια και μαξιλάρια στο μπλέ-άσπρο χρώμα!

Το μπλε και το λευκό είναι καλσσικά χρωματα και μπορείτε να τα εντάξετε στο υπνοδωμάτιο σας. Μέσα από την μεγάλη χρωματική γκάμα του μπλε,επιλέξετε υφάσματα σε διάφορες αποχρώσεις και ενσωματώστε στο σύνολο μαξιλάρια, λευκά είδη ή ταπετσαρίες στον τοίχο. Προτιμήστε διακοσμητικά ή έργα τέχνης σε ουδέτερους τόνους  ή ακόμα και στο μπλε χρώμα. 

Η επιλογή της ταπετσαρίας στο λευκό-μπλε χρώμα και τα μεγάλα μαξιλάρια,  δίνουν φώς και συνδυάζονται με σεντόνια και ριχτάρια σε μπλέ -λευκό αποχρώσεις.

Το Βαθύ μπλε στον τοίχο δημιουργεί μια αίσθηση χαλάρωσης και ανάπαυσης στην κρεβατοκάμαρα.  Ο συνδυασμός με το λευκό-μπλε στα μαξιλάρια ή το ριχτάρι (συγγενικά χρώματα στον χρωματικό κύκλο) δίνουν μια αίσθηση δροσιάς και ζεστασιάς στο χώρο.
Ο συνδυασμός του γαλάζιου με το μπεζ  χρώμα στους τοίχους και τα σκούρα καφέ κομοδίνα,δίνουν σε ένα χώρο υπνοδωματίου την αίσθηση ότι σε περιβάλλει κάτι δροσερό και άνετο.

 Η άσπρη-μπλε ταπετσαρία στον τοίχο,σε συνδυασμό με τα σεντόνια,μαξιλάρια και έπιπλα, εντείνουν την αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας στο υπνοδωμάτιο.

Η επιλογή υφασμάτων ,στα μαξιλάρια και στα σεντόνια,δίνουν μια νότα πολυτέλειας στον χώρο και παράλληλα την αίσθηση της απαλότητας και φρεσκάδας.

Τα χρώματα άσπρο-μπλε,δίνουν ενέργεια στον χώρο του υπνοδωματίου,σε συνδυασμό με το γαλάζιο του κρεβατιού,το μπλέ πάπλωμα και τα διακοσμητικά αντικείμενα.

Μια πολυθρόνα ιδανική για το υπνοδωμάτιο,σε καρό μοτίβο,μπορείτε να την συνδυάσετε στους ίδιους τόνους μονοχρωμίας,ή σε μοτίβα με το μπλε σε τραπεζάκι ή σε διακοσμητικά αντικείμενα.

Στην εικόνα αυτή θα δείτε τρείς διαφορετικούς τρόπους,για να τοποθετήσετε τα μαξιλάρια ύπνου στο κρεβάτι σας!

Close Menu