Χρώματα τοίχου στο πράσινο και κίτρινο χρώμα!

Πράσινο και κίτρινο χρώμα στους τοίχους!

 Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος,όπου μπορείτε να φρεσκάρετε,ν’αλλάξετε ταχρώματα στο σπίτι σας. Σίγουρα όσες το αποφασίσουν από εσάς,θ’αναρωτηθείτε τι χρώμα να επιλέξετε. Σήμερα θα δείτε δύο δυναμικά και χαρούμενα χρώματα ,που πραγματικά αλλάζουν την διάθεση σας ,στον χώρο του σπιτιού. Αρχικά θα δείτε στις εικόνες το χρώμα του “φωτός”,έτσι το αποκαλώ εγώ προσωπικά. Είναι εντυπωσιακό είτε βάψετε ένα τοίχο στο δωμάτιο που θέλετε,είτε όλους τους τοίχους. Εκτός του ότι φωτίζει απίστευτα τον χώρο,αναδεικνύονται και τα έπιπλα προσδίδοντας μια ενέργεια στο σύνολο της διακόσμησης.

Για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα, θα επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με τα χρώματα των επίπλων σας. Οι αποχρώσεις στο κίτρινο χρώμα είναι πολλές και έτσι δεν θα δυσκολευτείτε.  

Κάνοντας την σωστή επιλογή στο κίτρινο χρώμα,θα το εντάξετε εύκολα και έτσι  θα διορθώσει ή θα τονίσει τα έπιπλα και τ’ αντικείμενα μέσα στο χώρο.

Για μια χαρούμενη και φωτεινή κουζίνα με το φυσικό χρώμα του ξύλου στα έπιπλα . 

Επίσης το παστέλ χρώμα της μέντας κάνει μια γλυκιά αντίθεση με το κίτρινο χρώμα.

Για ένα μοντέρνο καθιστικό και στην είσοδο του σπιτιού.

Δύο διαφορετικές κουζίνες στις αποχρώσεις του κίτρινου. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο τεχνικός φωτισμός που έχετε,καθώς και τα χρώματα των επίπλων σας,για να έχετε ένα αρμονικό και ωραίο αποτέλεσμα.

Αποχρώσεις του Πράσινου!

 Το πράσινο χρώμα,δημιουργεί την αίσθηση της ηρεμίας και σχετίζεται με τα χρώματα της φύσης. Στις εικόνες  θα δείτε,το πράσινο χρώμα στους τοίχους και στις αποχρώσεις του. 

Οι παστέλ αποχρώσεις της μέντας(mint),στη διακόσμηση!

Τα παστέλ χρώματα της μέντας,για το υπνοδωμάτιο σας,είναι μια ωραία επιλογή.

Για την τραπεζαρία,το χρώμα της μέντας κάνει αντίθεση με το μπλε χρώμα στις καρέκλες και τα άσπρο χρώμα στο στρογγυλό γυαλιστερό τραπέζι.

Στην κουζίνα…

Στο γραφείο…

Close Menu