Ανανέωση χρώματος παλιάς τραπεζαρίας (diy)!

Ανανέωση στο χρώμα των επίπλων!

Σήμερα θα σας δείξω πως ανανέωσα μια παλιά τραπεζαρία, που ο ιδιοκτήτης αρχικά, ήθελε να την πετάξει. Ένα μεγάλο τραπέζι και 4 καρέκλες, ήταν τα έπιπλα που ανέλαβα για να τους δώσω “νέα πνοή” Πριν ξεκινήσω να σας πώ την επεξεργασία και τα υλικά που χρησιμοποίησα, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι το διαμέρισμα υπέστη ολοκληρωτική ανακαίνιση, από τα πλακάκια στο πάτωμα έως και την διαμόρφωση του χώρου. Τα χρώματα στους τοίχους είναι δικιά μου επιλογή καθώς και των επίπλων. Θα δείτε στις εικόνες πώς ήταν αρχικά ο χώρος και πως μεταμορφώθηκε. Τα έπιπλα είναι από την δεκαετία του -80 και έτσι μπορώ να πώ ότι δεν είχαν μεγάλη φθορά. Τα χρώματα τα παρήγγειλα από την εταιρεία της Magestic,

Majestic Paint

καθώς και το γυαλιστικό top coat.

Δοκιμάζοντας κανείς να βάψει κάποιο έπιπλο ή κάποια, οποιαδήποτε ξύλινη επιφάνεια, διαπιστώνει πως δεν είναι καθόλου εύκολο να φτάσει στο τέλειο αποτέλεσμα. Εκτός αν κάνει την κατάλληλη προετοιμασία. Πρώτα θα επιλέξει το είδος του χρώματος και την ποιότητα του. Στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει την  σωστή τεχνική κατά τη χρησιμοποίηση του πινέλου, ή ρολού.

 Υλικά:

Majestic velvet touch.

Modern beige

Mint

Top coat

Δείτε στην συνέχεια τις εικόνες και το τελικό αποτέλεσμα της τραπεζαρίας που ανανέωσα με τα χρώματα της Majestic velvet touch!

Στον ανακαινισμένο χώρο της κουζίνας η τραπεζαρία έτοιμε στα χρώματα του modern beige & mint.

Οι καρέκλες βάφτηκαν σε δύο διαφορετικά χρώματα. Modern beige & mint.

Η φωτογράφηση έγινε από το κινητό μου τηλ. και έτσι οι εικόνες δεν είναι στο μέγεθος που θα ήθελα. Πάντως το καλό είναι ότι τελείωσα και αυτό μ’ ευχαριστεί ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα όλης της προσωπικής μου εργασίας!

This Post Has 3 Comments

  1. Μαρία μου η τραπεζαρία έγινε φανταστική! Πάρα πολύ όμορφα τα χρώματα που επέλεξες όπως επίσης και το πλακάκι! Γλύκανε όλος ο χώρος και δείχνει υπέροχος! Φιλάκια πολλά!

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ.ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ,ΚΑΙ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ Σ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΟ ΠΟΥ ΕΔΕΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΩΡΟ.

    1. Φωτεινή χαίρομαι πολύ που βοήησα έστω και λίγο. στείλτε μου φωτο αν γίνεται στο masseger . Ευχαριστώ πολύ!

Comments are closed.

Close Menu